ArCuB prezinta vineri 19 noiembrie si sambata 20 noiembrie 2010, orele 19.30, la Sala ArCuB, one woman show-ul actritei italiene Maria Cassi: "Viata mea alaturi de barbati.... si alte animale".

Cu o fata expresiva, un talent innascut pentru mima si o voce emotionanta, cartismatica actrita isi parcurge cu verva seducatoarea calatorie, de la revolta la libertate, pana la eliberarea completa. Spectacolul este regizat de catre Peter Schneider.

Castigator al unui Premiu Tony, Peter Schneider a lucrat 17 ani la Compania Walt Disney, timp in care a produs si regizat peste 50 de filme de animatie dintre care amintim: Frumoasa si Bestia (castigatorul unui premiu Golden Globe), Regele Leu (castigatorul unui Premiu Tony), Mica Sirena.

Schneider a regizat mai multe productii de teatru, musical si opera printre care: The Breakup Note Book, Marc Blitzstein, Regina, A revival of Grand Hotel, The Musical, precum si alte proiecte la Teatrul WPA: Playwrights Horizon si Circle Rep.

Recent a regizat la Londra musicalul Sister Act (producator Whoopi Goldberg). Waking Sleeping Beauty, documentarul despre Animatia Disney in perioada 1984 - 1994, pe care l-a facut alaturi de Don Hahn, este cea mai recenta productie a sa (2010).

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

Maria Cassi, interpreta acestui one woman show, este fondatorul si directorul artistic al Teatro del Sale din Florenta, Italia si al companiei care ii poarta numele. Actrita si-a inceput cariera in Bologna la Scoala de Teatru Alessandra Galante Garrone, a urmat apoi cursurile lui Jacques Lecoq si a continuat studiile cu clovnul Pierre Byland devenind una dintre figurile marcante ale teatrului italian si european.

A scris si a jucat in numeroase productii dintre care “The Beatles Songbook Concerto”, “B.B.B. de la Bertold Brecht la Beatles” si “Crepapelle”.

Cariera ei a purtat-o prin toata lumea, din Malaezia pana la Paris unde, ziarul Le Monde o prezinta ca pe o interpreta de un comic excesiv, o prezenta burlesca care aminteste de Charlie Chaplin, Jerry Lewis si Jacques Tati...un clovn fara nas rosu”. Presa italiana spune despre ea: “este mim dar vorbeste, este actrita dar canta”.

Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești! Testul celor 3 Sfinți: Ce mesaj sacru îți poate schimba viața? 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri