O piesa cu si despre femei, a carei autoare evita cliseele feministe, vorbind despre dragoste si casatorie intr-o savuroasa maniera cinica.

Sambata 23 octombrie, ora 19.oo, la Sala 99, in cadrul programului "Usi deschise pentru toti" va avea loc premiera oficiala a spectacolului Scara pisicii de Katalin Thuróczy, in traducerea Anamariei Pop.

Scriitoare maghiara prezenta pe scenele din intreaga Europa, Katalin Thuróczy revine in Romania, dupa succesul „joi.megajoy" de la Teatrul Odeon, cu un nou spectacol, pe care Irina Popescu-Boieru il pune in scena, la Teatrul National din Bucuresti, cu Liliana Hodorogea (Zsóka) si Florentina Tilea (Gitta).

O piesa cu si despre femei, a carei autoare evita cliseele feministe, vorbind despre dragoste si casatorie intr-o savuroasa maniera cinica. Un spectacol in care femeile se vor regasi, macar partial, in cele doua eroine, dar unde barbatii vor refuza categoric sa se recunoasca in personajul masculin absent.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. România, rata mortalității evitabile prin prevenție - a treia cea mai ridicată din UE 7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile

Scara pisicii" este o tragi-comedie cu accente politiste si final neasteptat, un text plin de suspans despre un joc de-a soarecele si pisica, in care se disputa inima aceluiasi barbat.

Prima intalnire cu publicul va avea loc in data de 22 octombrie, ora 19.00, Sala 99.

Comunicat de presa


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri