Retelele de socializare fac astazi parte din viata noastra si inseamna mai ales, o alta forma de COMUNICARE! Socializarea online este parte din viata a milioane de oameni din intreaga lume. De ce? Raspunsul este simplu. Pentru ca aceasta modalitate de 'a rosti' ne tine aproape.

Ne intereseaza imaginea femeilor pe scena publica, dar si problemele pe care le au acestea in spatiul privat. Ne intereseaza care sunt micile si marile voastre bucurii si care sunt provocarile carora trebuie sa le faceti fata, iar toate aceste informatii le vom face vizibile prin intermediul Facebook - locul unde veti fi total indreptatite sa va exprimati si sa va aduceti contributia, exact asa cum doriti.
 

Noile tehnologii ale comunicarii au adus cu ele aparitia unor noi tipuri de comunitati, iar Garbo.ro este fara indoiala o comunitate imensa de femei (si barbati) care imparatsesc aceleasi preocupari si merita sa ne folosim de toate instrumentele necesare pentru a fi mai aproape unii de altii.

Putem sa o spunem si intr-un mod usor amuzant: “Haideti sa le dam de lucru antropologilor si analistilor din zona studiilor culturale, creand o puternica comunitate Garbo, pe Facebook!”

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Lumina pe care o porți în sufletul tău este mai puternică decât răutățile celor din jur S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu

Initial, impactul negativ pe care il poate avea internetul asupa oamenilor era supradimensionat, insa trecerea timpului a demonstrat ca influenta noilor tehnologii nu este una atat de dramatica, ca vietile noastre decurg normal, aflate in permanenta transformare totusi. Nici nu am simtit momentul in care am renuntat sa mai trimitem scrisoarea intr-un plic cu timbru frumos, in favoarea unui mail electronic, mult mai rapid si comod. Acum ne lasam mesaje si lansam invitatii pentru urmatoarea iesire la teatru, pe Facebook! Sa fim in ton cu vremurile, urmati-ne pe Facebook!

Foto fr si main: By Monster Ztudio /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri