Lady Gaga a cucerit toate spatiile. Deschizi televizorul: Lady Gaga canta Alejandro, esti in autobuz si cuiva ii suna telefonul pe un hit al artistei, in fata blocului fetitele fredoneaza cantecele ei, pe strada vezi un tanar care ii poarta chipul pe tricou. Ai inceput sa o urasti, nu e asa?

Considerati-o pe Lady Gaga, prin felul in care se prezinta publicului, o exponata miscatoare, un fel de statuie faurita de un artist, o statuie in permanenta transformare, doar ca Lady Gaga este in acelasi timp si creatorul si exponata ce nu are nevoie de niciun muzeu ca sa se expuna.

8. Artista de 24 de ani are de asemenea, o influenta covarsitoare in materie de moda asupra colegilor din lumea reflectoarelor, dar e uimitoare influenta pe care o are asupra fanilor. Fara indoiala, aceasta artista a reusit uluitoarea "performanta" de a duce in strada creatiile artistice, spectaculoase ale designerilor vestimentari, etalate pana acum doar pe podiumul de prezentari. Fanii urla innebuniti: “Mi-ar placea sa am si eu o pereche de pantofi ca ai ei! Te iubesc, Gaga!” si incearca sa afle ce designer poarta semnatura ultimei ei aparitii vestimentare. Dupa cum am aratat intr-un articol de moda pentru Envy. ro, sa nu ne mire daca in curad vom vedea moda de pe podiumuri, coborata in strada, in adevaratul sens al cuvantului. “Incerc sa schimb lumea cu fiecare paieta”, sustine Lady Gaga.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru?

9. Lady Gaga conduce o echipa de creativi care nu se ocupa doar cu muzica si aparitia in lumina reflectoarelor. Ea este un geniu al marketing-ului in acelasi timp. La doar 24 de ani, Lady Gaga a vandut 15 milioane de albume, 40 de milioane de single-uri si a primit 2 Premii Grammy. Potrivit site-ului Fast Company, Gaga se afla pe locul 1 al celor mai creative persoane in materie de business. Anul acesta, Lady Gaga a debutat si in topul Forbes al celor mai influente personalitati. Ea a intrat direct pe pozitia a 4-a cu un castig de peste 62 de milioane de dolari. Unul dintre motivele care i-au adus atat de mult succes si implicit atat de multi bani este faptul ca Lady Gaga crede din tot sufletul in ceea ce face.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri