Lady Gaga a cucerit toate spatiile. Deschizi televizorul: Lady Gaga canta Alejandro, esti in autobuz si cuiva ii suna telefonul pe un hit al artistei, in fata blocului fetitele fredoneaza cantecele ei, pe strada vezi un tanar care ii poarta chipul pe tricou. Ai inceput sa o urasti, nu e asa?

Site-ul de analiza sociologica Sociological Images observa de asemenea ca Lady Gaga pozeaza in diverse ipostaze ale discriminarii, cum ar fi imaginea handicapului fizic. “Pe langa foarte multele lucruri pe care le putem spune despre ea, trebuie aratat ca artista face un lucru foarte interesant in zona dizabilitatii”, noteaza site-ul de sociologie, dand mai multe exemple in care artista exprima cu nonsalanta imaginea “handicapatului”. (Un exemplu este si clipul Paparazzi unde artista apare in scaun cu rotile)

6. “Un lucru care o face sa fie diferita fata de ceilalti, este faptul ca lui Lady Gaga nu ii este frica de nimic”, declara pentru BBC, Eileen Koch presedintele companiei de PR, Eileen Koch & Company. Intr-adevar, lui Lady Gaga nu ii este frica de absolut nimic, in primul rand nu ii este frica sa fie “altfel”, ba mai mult decat atat, ea este cea care imprima cotele “normalitatii” acum. Puteti sa o luati ca exemplu de siguranta de sine si sa spargeti barierele conventionalului asa cum face ea. Poate va veti simti mai libere, mai liberi…
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

7. Lady Gaga, pe numele ei adevarat Stefani Joanne Angelina Germanotta, si-a transformat identitatea si viata intr-un proiect artistic, tradat de toate actiunile ei. Desi este un Pop-Star, un idol al maselor, artisti contemporani ca Francesco Vezzoli au avut-o ca partenera in proiecte de arta contemporana ce au fost prezentate la cele mai importante institutii de arta din lume.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri