Mulți dintre noi așteaptă vara și startul în sezonul de festival. Se întâmplă ceva în fiecare an, iar acel ceva, care poate fi descris ca un sentiment unic, imposibil de replicat, este atmosfera de festival.

Acele patru zile și patru nopți petrecute alături de cea mai mare gașcă de prieteni pe care ai putea să o ai vreodată, par a veni cu suficientă adrenalină, cu suficiente amintiri cât să reziști pentru următoarele 361 de zile, timp în care aștepți o nouă experiență autentică.

E posibil ca unii dintre noi să fi uitat care e motivul real pentru care alegem să ne petrecem patru zile și patru nopți de vară la un festival, am devenit mult prea preocupați de “Cine vine?” și mai puțin atenți la “De ce iubim să fim acolo?”.

Iubim să fim acolo pentru o experiență completă, creată de organizatori de festivaluri doar pentru noi. UNTOLD este un festival ca un univers, care se deschide pentru câteva zile, iar în acele zile nimeni nu e preocupat de ieri sau de azi, pentru că singurul lucru pe care vrei să-l trăiești e momentul prezent, trăiești pentru “acum”.

https://www.youtube.com/watch?v=YGx0dlwoCeI

Și pare că și trăim mai mult, cel puțin aceasta este concluzia unui studiu realizat de Patrick Fagan, expert în Stiințe Comportamentale în cadrul Universității Goldsmith.

Studiul științific dezvăluie puterea muzicii asupra corpului și minții umane, participarea la un eveniment live ar putea crește speranța de viață cu nouă ani datorită puterii sale de a influența pozitiv starea de bine.

Experiența de festival a crescut sentimentul de bunăstare al participanților cu 21% - cu markeri cheie pe spectrul fericirii, inclusiv sentiment de încredere de sine (+25%), apropiere de ceilalți (+25%), în timp ce stimularea mentală a crescut impresionant, 75%.

Starea de fericire, energia fantastică pe care o avem în timpul unui astfel de eveniment e rețeta pentru a caștiga încă nouă ani de viață.", a declarat autorul studiului, profesorul Patrick Fagan.

Concluzia noastră?

Vom fi pe plus 9, cu cea de-a 9-a ediție UNTOLD!

Vara asta nu va fi doar o vara și atât! E o vara cu poveste, cu emoții și prieteni, cu zâmbete, mâini ridicate în aer. E vara celui de-al nouălea capitol UNTOLD.

Încă de la prima ediție din 2015, UNTOLD a reușit să creeze un univers magic care atrage zeci de mii de fani din toate colțurile lumii. Festivalul UNTOLD e emoție. De la emoția de a fi prezent la fiecare capitol din această poveste, până la emoția vizuală creată de sistemele de lumini și de vestimentația numeroaselor personaje care dau culoare acestei experiențe.

De la primul moment când pășești pe tărâmul UNTOLD până la ultimul beat, fiecare clipă este o aventură. Fanii vin din toate colțurile lumii pentru a se bucura de atmosfera senzațională și de conexiunea specială creată în inima Clujului. Acestea sunt motivele pentru care alegem să mergem la UNTOLD, e locul în care noi, fanii, suntem adevărații headlineri.

Este imposibil să fii la UNTOLD și să te întorci exact aceeași persoană ca cea care a ajuns inițial aici. Cu toate că am venit aici de 3 ori, ceva nebunesc se întâmplă, iar fiecare revenire este o experiență complet diferită. Fanii UNTOLD sunt extraordinari, iar aceștia fac ca festivalul să fie combinația perfectă! Sincer, fanii sunt headlinerii acestui festival, nu artiștii!” - ALOK

Atmosfera de la UNTOLD este incomparabilă. Fiecare detaliu este gândit pentru a amplifica senzația de magie și pentru a transforma spațiul într-un tărâm al bucuriei și al muzicii. UNTOLD e și o comunitate. Acest sentiment de apartenență face ca festivalul să fie o experiență specială pentru fiecare, fanii își scriu să își dea întâlnire, să împartă cheltuielile de drum, schimbă păreri despre festival, cazare și organizare, își caută prietenii.

Festivalul UNTOLD nu este despre “Cine vine?”, e despre noi cei care venim de fiecare dată, e despre bucuria de a fi împreună, de a cânta, de a dansa, de a ne ridica mâinile în aer.

UNTOLD e legendar pentru că are cel mai impresionant lineup din lume, fanii săi.

https://www.youtube.com/watch?v=GvCai93igZc

În final, UNTOLD creează amintiri, iar fiecare dintre noi pleacă cu o colecție de experiențe. Vara aceasta vine cu o poveste, iar noi suntem pregătiți să o descoperim, trăim, să fim headlinerii de festival. Călătoria în acest univers feeric începe cu îndemnul prietenilor de a experimenta, de a simți și de a trăi.

Organizatorii numesc acest sentiment: UNTOLD.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri