In esenta, cartea de fata descrie fenomene ce se petrec in fiecare clipa in cadrul relatiilor umane, atat in terapii, cat si in viata profesionala, sentimentala, politica, spirituala sau religioasa.
In esenta, cartea de fata descrie fenomene ce se petrec in fiecare clipa in cadrul relatiilor umane, atat in terapii, cat si in viata profesionala, sentimentala, politica, spirituala sau religioasa. Proiectam adesea in prezent ceea ce am interiorizat odinioara, blocajele pe care le-am suferit in trecut: descoperim astfel ca, vrand-nevrand, ne aflam deja sub influenta unor anumite reprezentari si fantasme ale autoritatii, competitiei, sexualitatii sau ca suntem automat tentati sa credem ceva despre un lucru sau o persoana fara a sti prea multe despre ele. In acest fel, transferam in viata noastra actuala sentimente de iubire, de ura, de teama, de tristete care provin din alte momente ale existentei noastre. Terapia pe care o recomanda aceasta carte ne indeamna sa ne eliberam de tentatia de a proiecta asupra prezentului obligatii, interdictii, opinii care ne vin din trecut si prin care nu putem judeca in mod adecvat prezentul. In centrul practicii pe care o propun se plaseaza Gestalt-terapia. Cele cinci terapii pe care le-am urmat eu insumi (psihanaliza, psihodrama, analiza tranzactionala, NLP, Gestalt-terapia), au imbogatit insa metoda Gestalt-teoriei si mi-au permis formarea unei panorame ample asupra terapiilor, relatiilor umane, religiilor, politicii etc. Cartea ofera numeroase exercitii ce-i vor permite cititorului sa perceapa din interior nucleul teoriei mele, inainte chiar de a-l inelege rational." Andr Moreau Sursa: librariilehumanitas.ro
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine! Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri