„Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie

Doar o zi ne mai desparte până la cel mai așteptat spectacol de muzica și dans, susținut de Georgian Legend. Cei mai apreciați 40 de artiști georgieni de muzică și dans, revin mâine 21 aprilie pe scena Sălii Palatului din București cu show de excepție. Prințese și prinți ai dansului vor încânta publicul cu dansuri pe melodii georgiene din vremuri de poveste, demult apuse.

Georgian Legend, un spectacol desprins dintr-un basm, aduce pe scenă artiști cu deosebite calități interpretative. Spectacolul este total, cu dansuri acrobatice, lupte fascinante cu săbii și melodii vechi, ce vă vor încânta auzul. La ora actuală „Legenda Georgiană” este unul dintre cele mai uluitoare spectacole muzicale și coregrafice, ce folosește tehnologii de ultimă generație.
Artiștii georgieni sunt cunoscuți în toată lumea, spectacolul lor a ajuns în peste 50 de țări de pe cinci continente. Presa mondială a avut numai recenzii de laudă la adresa lor, punctând faptul că grandoarea și scenariul spectacolului georgian depășește că valoare artistică lideri ai acestui gen de spectacol coregrafic. Mai mult, specialiștii în domeniu au afirmat despre acest spectacol că nu ar fi cu nimic mai prejos decât „ Lord of the dance” și „Riverdance”.
Turneul Georgian Legend a debutat în urmă cu 23 de ani, în anul 2000 și s-a bucurat de un succes fulminant. Publicațiile americane și europene i-au supranumit pe artiști „ The Riverdance from Caucasus”.
"Fiecare spectacol este o adevărată recompensă pentru public. Dansurile georgiene nu au egal. În trecut, judecând după mișcările și postura unui dansator georgian, o familie putea decide dacă fiica lor ar trebui să se căsătorească cu el sau nu”. New York Post
Așa cum nota publicația Le Figaro, acest spectacol este unic și trebuie văzut măcar o dată în viață. Artiștii georginei sunt unici! Dansul lor pe vârful degetelor, piruetele în genunchi sunt de o mare artă, în timp ce femeile georgiene alunecă pe scenă, precum lebedele pe oglinda apei. „Trebuie să te naști georgian pentru a putea dansa așa”, explică dansatorii. Spectacolul, plin de dragoste pentru țara lor, este transpus pe scenă prin cântece și dans: o rafală de vânt, bătaia tobelor, liniștea magnifică a munților, murmurul vesel al pârâurilor de munte, un spectacol impresionant ce te lasă fără cuvinte.
Georgian Legend, o poveste de succes, o colaborare perfectă între modernismul industriei de spectacol din vremurile noastre și niste dansatori georgieni ce par a veni din vechi timpuri de legendă. Succesiunea de intrigi și evenimente, întruchipate cu pricepere pe scenă, peisaje și costume fabuloase, efectele de lumină și sunetul de cea mai bună calitate transformă „Legenda Georgiană” într-un triumf al culturii caucaziene pe scena mondială.
Spectacolul se desfășoară sub înaltul patronaj al Ambasadei Georgiei la București.
Biletele pentru spectacolul „Georgian Legend” ( 21 aprilie, ora 20:00, Sala Palatului) se găsesc în format electronic pe www.eventim.ro și format printat la casa de bilete a Sălii Palatului sau în magazinele Flanco, Muzica, IQ BOX și pe terminalele Selfpay.
Parteneri media: Radio România, Radio România Actualități, Radio România București FM, Radio Romania Cultural, Revista Femeia., Revista Casa- Grădina, acasa.ro, business-style.ro, e-femeia.ro, kudika.ro, garbo.ro, Ziarulpozitiv.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri