Prestige Orchestra și-a obișnuit publicul cu apariții în scene absolut spectaculoase, concepte care se impun prin profesionalism și calitate pe piața de evenimente din România sau străinătate.

Singurul ONE BAND SHOW din România vine în întâmpinarea dorințelor celor care le urmăresc și apreciază prestațiile artistice cu un concept nou, absolut spectaculos, pe care l-au denumit „DREAMS COME TRUE”.

„Este o mare nebunie! Lansăm cel mai WOW proiect și concept din România pentru evenimente și ne bucurăm că, în curând, putem să oferim publicului ceva spectaculos.”, au declarat Iuliana și Costin Ghinea, fondatorii Prestige Orchestra.

Nu mai puțin de 60 de oameni au lucrat, zi și noapte, la noul proiect, pentru care s-a filmat timp de 3 zile, pe o scenă cu două nivele și o înălțime de 7,5 metri și 10 metri lațime.
În cadrul show-ului, s-au folosit costume spectaculoase din oglinzi, discoball-uri pentru show-ul NOSTALGIA, iar introducerea a fost făcută de către o contorsionistă care a dansat pe un glob din oglinzi de 1 metru înălțime.

„În jur de 60 de oameni au muncit ca DREAMS COME TRUE să devină chiar un vis împlinit.”, completează Costin Ghinea.

Pentru că Prestige Orchestra surprinde de fiecare dată, în show-ul POP-BALKANIC, de PERCUTIE și DJ SET, își face aparitia unul dintre cei mai renumiți coregrafi din țară, EMIL RENGLE. Artistul și trupa lui de dans vor fi prezenți și în cadrul evenimentelor Prestige Orchestra, și promit să aducă publicului cele mai spectaculoase apariții prin medley-urile ce conțin piese pop pe ritmuri balkanice, coregrafii și costumații WOW.

„Pentru aparițile noastre, fiecare moment în parte este foarte muncit, prin zeci de ore petrecute în studio și în sala de repetiții, dar acestea se uită atunci când primești aprecierea oamenilor.”, declară fondatorii Prestige Orchestra, în continuare.

Noul videoclip pentru evenimente va conține mai multe genuri muzicale pe care Prestige Orchestra le are în repertoriu. Vorbim despre 31 de colaje cu peste 300 de piese, pe care fanii cu siguranță abia așteaptă să le asculte și danseze.

La începutul anului 2023, Prestige Orchestra a fost premiată la nivel internațional de către Global Wedding Awards 2023, în Marea Britanie, cu premiul Best Luxury Live Music & Entertainment 2023 – România.

„Ne dorim să surprindem într-un mod plăcut de fiecare dată când urcăm pe scenă, de aceea suntem foarte atenți la fiecare detaliu în parte.”, conchide Iuliana Ghinea.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri