În Aprilie, ParkLake Shopping Center te invită să savurezi fiecare clipă de sărbătoare cu activități și evenimente pentru toate vârstele. Ateliere tematice pentru copii, jocuri distractive, photo cornere, târg de cadouri de Paște sunt doar câteva dintre surprizele pregătite pentru această perioadă.

CP

Activități de Paște pentru copii

De sărbători, nu doar adulții au motive de bucurie, ci și copiii. În perioada 7 – 9 aprilie, cei mici sunt invitați să fie ajutoarele Iepurașului și să participe la atelierele creative ce vor avea loc în zona Main Square de la parter.

În plus, cei de la ProfiArt vor realiza o demonstrație live de pictură pe ouă, împreună cu copiii dornici să învețe, sub îndrumarea unui artist.

Târgul de Paște

De asemenea, cadourile pentru cei dragi ocupă și ele un loc pe lista de priorități, alături de distracție. Pentru toți cei care își doresc să găsească surprizele perfecte pentru persoanele importante din viața lor, târgul de cadouri îi așteaptă cu o varietate de cadouri și decorațiuni în perioada 6 – 15 aprilie, la parterul centrului comercial.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Hidratarea, cheia pentru zile de sărbătoare reușite. Sfaturi pentru un Paște sănătos SAGA Festival anunță programul pe zile pentru cea de-a treia ediție: Robin Schulz, Elley Duhe și Vintage Culture printre artiști

Momente de bucurie cu Kinder la ParkLake Shopping Center

Atmosfera de sarbatoare din ParkLake va fi completata de activitatile organizate de Kinder, care ii așteaptă pe copii cu chef de joacă și multe activități colorate.

Astfel, cei mici sunt asteptati la atelierele de vopsire si încondeiere ouă, unde creativitatea este răsplătită: fiecare ou încondeiat este premiat cu un Kinder Surprise, iar toate ouăle decorate de cei mici vor fi expuse și pot fi admirate în oul gigant Kinder, amplasat în Main Square, in periada 7 – 17 Aprilie. Mai mult, pentru că micile momente sunt cele care merită surprinse, oricine se poate bucura de un #selfie cu Kinderino sau MR Bons sau de o poză de familie la panoul Kinder.

Copiii de toate vârstele sunt așteptați de asemenea și la vânătoarea de ouă Kinder! După înregistrare, cei mici vor descoperi jocurile Kinder și vor putea să își testeze atenția și rapiditatea încercând să termine cu succes provocările din vânătoarea de ouă. Participanții vor primi un premiu surpriză și vor avea parte de multă distracție!

Promenada Mall, Mega Mall si Vulcan Value Center isi asteapta clientii cu surprize si premii de Paste HOMELUX și chef Jakob Hausmann ne oferă rețeta unei mese festive de Paște Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Activitățile se desfășoară în zilele de 7, 8, 9 aprilie și 14, 15 și 17 aprilie. Accesul la activități este posibil pe baza unui tichet Kinder, iar mecanismul este următorul: la achiziția de produse Kinder de minim 10 lei de la căsuța Kinder amplasată în zona tei exterioare de la parter, se acordă pe loc un tichet. Activitățile se desfășoară între 11:00 și 21:00. în zilele menționate.

Vino în ParkLake Shopping Center și bucură-te de zile de neuitat alături de cei dragi!

Mai multe detalii despre evenimentele ParkLake, dar și programul complet găsiți pe www.parklake.ro și pe pagina de Facebook ParkLake Shopping Center.

Despre ParkLake Shopping Center

ParkLake Shopping Center este un proiect unic, care îmbină într-un mod armonios natura și shopping-ul. Designul modern combină elemente inspirate de cei trei piloni, Parc – Natură − Familie și oferă oportunități excelente de petrecere a timpului liber în cadrul spațiilor de relaxare, de joacă, precum și locuri în care se poate practica sport sau se poate petrece ziua lucrând.

Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ Canapea fixă sau extensibilă: cum faci alegerea corectă?

Proiectat dupa cele mai înalte standarde internaționale, înconjurat de natură și situat în apropierea parcului Titan, ParkLake Shopping Center oferă cea mai bună selecție de branduri disponibile pe piață și servicii de înaltă calitate într-un mediu eco-friendly și o atmosferă încântătoare.

Mai multe informatii despre ParkLake Shopping Center Shopping Center găsiți la: https://www.parklake.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri