Acest ghid turistic constituie un veritabil instrument auxiliar pentru a putea ajunge cu usurinta in cele mai interesante locuri, pentru a descoperi tot ceea ce Berlinul are de oferit transformand prin lectura statutul de turist intr-unul de berlinez in adevaratul sens al cuvantului.

Berlin reprezinta cu certitudine una dintre cele mai vanate destinatii, fiind una dintre cele mai frumoase si cu traditie dintre capitalele europene. Ae o istorie impresionanta, o arhitectura unica, fapt pentru care consituie una din principalele atractii turistice ale lumii, fiind o provocare atat pentru novici cat si pentru turistii fideli ai acesui oras.

Pentru persoanele indragostite de Berlin, pentru care acest oras este mai mult decat o atractie turistica, civilizatia si cultura Berlinului identificandu-se cu stilul acestora de viata, adepti ai luxului si ai bunului gust… acest ghid turistic constituie un veritabil instrument auxiliar pentru a putea ajunge cu usurinta in cele mai interesante locuri, pentru a descoperi tot ceea ce Berlinul are de oferit transformand prin lectura statutul de turist intr-unul de berlinez in adevaratul sens al cuvantului.

Cele mai elegante restaurante cu specific (traditionale, rustice, italienesti s.a), ciocolaterii, cele mai deosebite hoteluri, magazine cu diverse teme, cu traditie, (“buticuri” de pantofi, librarii, papetarie, magazine cu jucarii cat si locatii destinate obiectelor de lux, etc.) cu o istorie impresionanta, sunt divulgate in Taschen’s Berlin - Hotels, Restaurants and Shops, pentru a facilita accesul tuturor turistilor pasionati de Berin.

Harta anexata ghidului este un instrument foarte practic prezentand o multitudine de locuri care merita trecute in programul de vacanta.

Autor: Angelika Tasken

Limba: engleza, germana, franceza

In curand in magazinele Diverta


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri