Cluj Fashion Week reprezinta cel mai ambitios proiect de festival facut in Romania si unul dintre cele mai complexe din Europa. In Cluj exista un mediu cultural si academic remarcabil, care inlesneste inradacinarea pe lunga durata a unui eveniment de anvergura si complexitatea multi-arte ale Cluj Fashion Week.

Cluj Fashion Week reprezinta cel mai ambitios proiect de festival facut in Romania si unul dintre cele mai complexe din Europa. El se va desfasura in perioada 14 - 17 Aprilie 2010.

Cluj-ul reprezinta un avanpost al creatiei vestimentare prin numarul mare de designeri, care au reusit sa se integreze deja in sistemul modei romanesti. In plus, aici existand un mediu cultural si academic remarcabil, care inlesneste inradacinarea pe lunga durata a unui eveniment de anvergura si complexitatea multi-arte ale Cluj Fashion Week.

Festivalul national de moda si lifestyle Cluj Fashion Week s-a nascut, din nevoia lumii modei romanesti de un eveniment amplu care sa o aduca in simfonia celorlalte arte, alaturi de integrarea ei fireasca in life-style-ul modern, un amestec interesant de domenii plastice specifice sec. XXI - in sistem mondial, din 6 in 6 luni.

CFW pune impreuna prezentarile colectiilor de moda pentru toamna-iarna 2010/2011 cu expozitii de fotografie de moda si life-style, workshop-uri, instalatii, video, film, muzica si teatru.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro

Evenimentul Cluj Fashion Week isi doreste sa fie un reper pentru promovarea creatorilor consacrati dar si a tinerilor designeri, aducand in fiecare seara intre 8 si 10 colectii – dintre acestea cel putin 2 fiind dedicate noii generatii de creatori. Alte 2 colectii fiind oferite in fiecare seara designerilor invitati din SUA, Franta, Austria, Grecia, Turcia, Ungaria, Coreea si Japonia.

Festivalul merge pe o relatia unica intre 20 creatori + invitati speciali, mari personalitati. Adica se iau 20 de creatori de arta contemporana, impreuna cu 20 de fotografi de moda si life-style, li se adauga 20 de designeri de accesorii, apoi cei 20 de designeri vestimentari si apoi se invita cite un mare nume din domenii complementare :

Diane Pernet – fondatoarea celui mai important festival de video din lume: ASVOFF;
Mick Davis – regizor (Modigliani 2004), scenarist si producator;
Miguel Villalobos si Graham Tabor – creatori de fotografie si instalatii, apropiati ai festivalului de moda de la Hyeres;

CFW reuneste moda cu arta contemporana – un intreg program de manifestari sub ideea de LIVING ART- arta si creatorii cei mai dinamici ai momentului, de prima linie in definirea miscarii artei contemporane autohtone.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri