Pusa in scena de Gelu Colceag, in scenografia stefaniei Cenean, Regina Mama de Manlio Santanelli dezvaluie o tulburatoare poveste de viata, cu o dramatica rasturnare de situatie la final.

Astazi, 8 aprilie 2010, spectacolul Regina Mama, cu marea actrita Olga Tudorache in rolul principal, se joaca pentru cea de-a 250-a oara pe scena Teatrului National.

Piesa lui Manlio Santanelli, unul dintre cei mai importanti dramaturgi italieni contemporani, aduce in scena doua personaje, alaturi dar si impotriva - Regina, o mama autoritara si posesiva si fiul ei, Alfredo, un jurnalist ratat si nevrotic (interpretat de binecunoscutul actor al Teatrului National, Marius Bodochi).

Pusa in scena de Gelu Colceag, in scenografia Stefaniei Cenean, Regina Mama de Manlio Santanelli dezvaluie o tulburatoare poveste de viata, cu o dramatica rasturnare de situatie la final. Spectacolul a castigat Diploma de onoare la Festivalul de Dramaturgie Contemporana, Brasov, 1997, iar creatia Olgai Tudorache a fost distinsa cu Premiul AICT pentru cea mai buna actrita a anului 1997 si Premiul Tofan pentru cea mai importanta personalitate teatrala a anului 1997.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Bentițele de păr statement – accesoriul suprem și stilat al acestei primăveri pentru un look ca de regină Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România

Adevarat regal teatral, aceasta montare, de o uimitoare longevitate, o transforma pe Regina mama a lui Santanelli, in interpretarea unicei Olga Tudorache, intr-o Regina a Scenei.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri