Drumurile pe care Lidia Buble alege să le facă în Statele Unite ale Americii pare că sunt din ce în ce mai dese.

Și cum mulți aleg Miami ca destinație de vacanță, iată că și artista noastră se numără printre norocoșii care se bucura, zilele acestea, de soarele arzător, locurile pline de energie vibrantă, lăsând, însă, o doză de mister în ceea ce privește plecarea ei, dacă este vorba de "business or pleasure".

Lidia Buble a colaborat, de-a lungul carierei, cu nume importante din muzica internațională, pentru „Margarita” cu Descemer Bueno, „La Luna” cu Jay Maly și Costi, dar și „Por Amor” cu Mabel Yeah.

Nu mai departe de finalul anului trecut, Lidia Buble a petrecut câteva zile bune peste ocean, acolo unde a avut întâlniri și înregistrări muzicale alături de cei mai în vogă producători muzicali și artiști latino.

Traversez o perioadă extraordinar de frumoasă din punct de vedere profesional. Mi se întâmplă lucruri pe care mi le-am dorit din primii ani de carieră muzicală, am muncit pentru asta, încă o fac și sunt recunoscătoare pentru că voi începe o nouă etapă, la care am visat dintotdeauna. Eu mereu îmi spun că nimic nu este întâmplător și că Dumnezeu mă iubește foarte mult.”, declară Lidia Buble.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri