Fiecare participant va putea crea in cadrul targului o poveste personala scrisa, pictata sau modelata in lut, va putea asista la piesele de teatru incluse in program si va viziona expozitiile inedite de fotografie, pictura, povesti si recycleart realizate in cadrul proiectului "Poveste in dar".

In perioada 1-3 aprilie, Asociatia Scoala Vocationala A treia cafea organizeaza la Clubul Taranului (MTR), din Bucuresti, evenimentul umanitar Poveste in dar, sustinut de Asociatia Tineret in Actiune si parte a campaniei de promovare a lecturii In cautarea cititorilor celebri, initiata de Ministerul Culturii si Patrimoniului National. Pe perioada celor trei zile vor avea loc spectacole, ateliere de creatie, expozitii cu vanzare de fotografie, arte plastice si decoratiuni recycleart. Toate fondurile obtinute in cadrul evenimentului vor fi donate pentru o cauza umanitara.

Evenimentul "Poveste in dar" isi propune promovarea povestii unui copil care cauta sprijin pentru a-si implini vocatia, confruntandu-se atat cu dificultati financiare, cat si cu prejudecati sociale fata de etnia din care face parte.

Miza proiectului este una vocationala, propunandu-si sustinerea solidaritatii si promovarea tolerantei intre tineri, in special in vederea consolidarii coeziunii sociale.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum să eviți burnout-ul explorându-ți pasiunile Pisicile și ploaia - o poveste de dragoste de interior. 15 imagini sugestive care descriu relația pisicuțelor cu ploaia Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste!

Evenimentul este precedat de un numar de ateliere de creatie la care vor participa gratuit liceeni si studenti cu aptitudini pentru arte plastice, actorie, scriere de povesti si recycleart.

Rezultatele acestor ateliere povesti scrise, pictate, modelate sau puse in scena vor fi prezentate publicului in cadrul unui expozitii cu vanzare, in perioada1-3 aprilie, la Clubul Taranului, iar fondurile obtinute in urma acesteia vor fi directionate catre tanarul violonist.

Povestea din spatele povestii

Angelo Madalin Nastase, un copil in varsta de 8 ani, de etnie rroma, este elev in clasa a II-a B la Colegiul National de Arte Regina Maria din Constanta. Studiaza vioara de la 5 ani si este pasionat de tot ceea ce inseamna muzica.

Visul lui este sa ajunga un mare violonist, insa in acest moment risca sa ramana fara un acoperis deasupra capului. Are vreo sansa sa reuseasca daca invata in frig, fara sa aiba ce manca sau ce imbraca? Are vreo sansa chiar daca studiaza cate 3 ore pe zi? Chiar daca promite mult? Noi vrem sa credem ca DA. Povestea lui merita un final fericit! Impreuna, putem aduce speranta si bucurie in viata lui Angelo.

Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire Dislexia e superputerea a mii de copii și adolescenți Atunci când nu mai crezi în nimic, îți rămâne o singură variantă: Să crezi în tine!

Va asteptam alaturi de noi la evenimentul "Poveste in dar" pentru a contribui fiecare cu o noua fila la povestea lui Angelo. Chiar si simpla ta prezenta acolo, va arata ca iti pasa, ca esti dispus sa oferi macar o farama din povestea ta pentru visul unui copil frumos.

Fiecare participant va putea crea in cadrul targului o poveste personala scrisa, pictata sau modelata in lut, va putea asista la piesele de teatru incluse in program si va viziona expozitiile inedite de fotografie, pictura, povesti si recycleart realizate in cadrul proiectului "Poveste in dar".

Va asteptam cu drag!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri