Opera Națională București a început noul an cu spectacole sold out. Prima săptămână a anului 2023 aduce pe scena operei bucureștene două titluri de referință de operă și balet: spectacolul „Carmen” de Georges Bizet și spectacolul „Spărgătorul de nuci” de Piotr Ilici Ceaikovski. 
 

Sâmbătă, 7 ianuarie 2023, ora 18:30, vă așteptăm la spectacolul cu opera „Carmen” de Georges Bizet. Sonoritățile de inspirație folclorică folosite de compozitorul Georges Bizet impun la fiecare punere în scenă prezența unor elemente care situează acțiunea la Sevilla, un oraș plin de culoare, zgomot de castaniete și de pași flamenco. În acest spirit este construit și spectacolul de pe scena Operei Naționale București, în tonuri calde, în care abundă nuanțe de galben, portocaliu și roșu.

Duminică, 8 ianuarie 2023, ora 18:30, vă invităm la spectacolul de balet „Spărgătorul de nuci” de Piotr Ilici Ceaikovski. Ceaikovski a început lucrul asupra creației sale „Spărgătorul de nuci” în luna ianuarie a anului 1892, iar în martie lucrarea a fost terminată, dând dovadă de o ireală forță inspiraţională ce a creat o capodoperă, în care muzica și dansul se împletesc într-o perfecțiune desăvârșită.

Vă așteptăm la spectacolele lunii ianuarie, titlurile la care se mai găsesc bilete sunt disponibile aici.

Sponsori: Aqua Carpatica, Domeniile Sâmburești, BCR
Parteneri: Pop Cola, Phoenixmedia, Euromedia, Cocor, Băneasa Shopping City, Sansha
Parteneri media: Europa FM, Radio România Cultural, Radio România Muzical, RFI România, Romantic FM, Radio Seven, Radio Itsy Bitsy, România TV, Kanal D, Zile și Nopți, Agerpres, Spot Media, Ziarul Metropolis, News București, Q Magazine, Marea Dragoste, Leviathan, Ordinea Zilei, București Business, Reușita.ro, 9am.ro., Kudika, Garbo, QuickNews, CursDeGuvernare, Mediatrust


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri