Un eveniment special este un moment în care totul trebuie ales și combinat pentru o imagine perfectă. Deși pare complicat, te asigurăm că trebuie doar să accesorizezi ținuta potrivită ocaziei, pentru a obține rezultate spectaculoase. Accesoriile corespunzătoare sunt la fel de importante ca outfit-ul. 

Alegerea ținutei adecvate unui eveniment special, la care urmează să participi este dată de stabilirea coordonatelor principale. După outfit, urmează identificarea accesoriilor potrivite pentru ca tu să strălucești, așa cum îți dorești. Îți oferim câteva sugestii de care ai putea să ții cont în accesorizarea corespunzătoare a ținutei pentru ocazia specială la care vei lua parte.

1. Ceasul, accesoriul statement

Un accesoriu util, funcțional, care nu trebuie să lipsească din garderoba niciunei femei este ceasul. Poți găsi ceasuri de lux pentru femei online sau în magazinele fizice de profil. Ai la dispoziție o gamă variată de produse de calitate, impecabile, cu design pentru toate gusturile și stilurile, la prețuri avantajoase.

Poți descoperi cu ușurință un ceas care să te reprezinte, pe care să îl porți în orice împrejurare, cu atitudinea potrivită, și care să te ajute să pui în valoare ținute diferite.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. HOMELUX și chef Jakob Hausmann ne oferă rețeta unei mese festive de Paște

Nu uita că un ceas de lux poate fi accesoriul potrivit pentru afirmarea statului personal, dar și o investiție profitabilă.

2. Geanta ideală

Geanta este accesoriul fără de care o femeie nu iese din casă. La un eveniment special, aceasta este cu mult mai importantă. De altfel, femeile sunt mari amatoare de astfel de articole, în garderoba lor fiind mereu loc pentru încă un produs.

O geantă de lux de calitate, un model clasic, mereu actual și rafinat, sau unul modern și avangardist este perfect pentru orice eveniment special, indiferent de locație, anotimp sau tematică abordată.

Gențile produse de branduri de top, recunoscute la nivel mondial, tind să ofere versatilitatea de care ai nevoie, dar și posibilitatea de a pune în evidență ținuta.

3. Bijuteriile din aur potrivite

Bijuteriile din aur simple sau cu pietre prețioase sunt perfecte pentru a face din ținuta de la un eveniment special, una memorabilă. Strălucirea metalului nobil sau cea a pietrelor te ajută să îți pui ochii în evidență, să ai un outfit statement sau chiar să atragi atenția, prin purtarea unor cercei cu pietre prețioase sau a unui colier cu o piatră semiprețioasă sau prețioasă, dispusă central, minunat tăiată, în orice culoare care te avantajează sau pe care o adori.

4. Strălucirea diamantelor

Diamantele sunt pietre nepieritoare, care nu au cum să nu strălucească și să ofere un statut aparte deținătorului. Rafinamentul și eleganța pietrelor de forme diferite, în culori variate, prinse în bijuterii minunat finisate vor face ca o ținută pentru un eveniment special să fie cu adevărat spectaculoasă.

Cercei, inele sau coliere din aur cu diamante, oricare dintre acestea sunt piese care nu trebuie să lipsească din cutia de bijuterii a unei femei obișnuite să iasă în evidență sau care își dorește să se simtă cât mai bine.

În plus, diamantele sunt investiții de viitor care îți pot aduce bani frumoși atunci când decizi că vrei alte piese de lux în colecție.

5. Pantofii perfecți

Încălțările perfecte unui eveniment special nu sunt doar accesoriile adecvate, ci și o declarație sau un exercițiu de imagine. Femeile adoră pantofii de calitate, însă, puține iubitoare de fashion înțeleg importanța unor produse rafinate, clasice, care la rândul lor pot avea un accesoriu discret ce le conferă imaginea perfectă.

Dacă îți plac modelele avangardiste, nu uita că pe piața de profil există producători de top care au pus în vânzare pantofi unici prin design și materiale folosite.

6. Machiaj impecabil

O ținută pentru un eveniment special trebuie însoțită de un machiaj impecabil. Discret sau cu accente de culoare pentru ochi sau buze, fără un machiaj adecvat niciun outfit nu este complet.

7. Coafură desăvârșită

Părul trebuie de asemenea să fie în ton cu ținuta și evenimentul. De altfel, o coafură potrivită poate să definească imaginea pe care ai alcătuit-o, plus că arată preocuparea pentru frumos și armonie vizuală.

Accesorizarea ținutei pentru un eveniment special ține, în cea mai mare parte, de stilul și personalitatea fiecărei femei. Câteva accesorii alese cu grijă, de cea mai bună calitate, nu au cum să nu îți ofere imaginea mult visată.

Sursa foto: Photo by Antony Trivet /Pexels


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri