Evenimentul aduna turisti de peste tot in lume, indragostiti de imaginea feerica a navelor din porturi, a castelelor medievale, o oraselor si a apei curgatoare, toate vazute in lumina misterioasa a exploziilor de artificii.

Germanwings, o linie aeriana low-cost din Europa, propune „Rhinul in flacari”, ca alternativa de a petrece ziua de 1 Mai si ca ocazie de a experimenta un fenomen unic. Considerat unul dintre cele mai frumoase evenimente care se petrec in fiecare an in Germania "Rhinul in Flacari" aduna turisti din intreaga lume.

Explozie de lumini, de 1 Mai

In fiecare an, prima zi a lunii mai gazduieste inceputul unui eveniment cu totul si cu totul deosebit, pe malul Rhinului. In Bonn, numerosi turisti, dar si localnici se imbarca in Bonn, intr-o mini croaziera de-a lungul Rhinului, cu cinci popasuri in orase diferite, destinatia fiind Linz. Fiecare oprire in port dezvaluie cate putin din „Rhinul in Flacari”, prin impresionantele jocuri de artificii care erup deasupra raului si care lumineaza romantic peisajul medieval din Valea Rhinului.

Evenimentul aduna turisti de peste tot in lume, indragostiti de imaginea feerica a navelor din porturi, a castelelor medievale, o oraselor si a apei curgatoare, toate vazute in lumina misterioasa a exploziilor de artificii. Fie ca participa din port sau de pe apa, oamenii raman la fel de hipnotizati in fiecare seara magica a evenimentului. Nicaieri nu are loc un spectacol mai emotionant intre apa si lumini, decat in regiunea deosebit de frumoasa si de incarcata istoric, din Valea Rinului.

Organizatorii au pregatit si pentru timpul zilei un program de evenimente, in fiecare port in care se poposeste. Participarea de pe faleza la show-ul de lumini nu presupune niciun cost. Singurul lucru pe care trebuie insa sa il aveti cu voi este aparatul foto!

Castiga un telefon Samsung Diva. Click aici pentru detalii!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri