În perioada 27 octombrie – 17 noiembrie, expoziția „Femeia: Un secol de schimbare” organizată de National Geographic România și National Geographic Society, susținută de ParkLake, vine pentru prima dată în România.

Vino să descoperi 30 de fotografii atemporale!

Timp de trei săptămâni, ești așteptat în ParkLake, în Main Square, să descoperi 30 de fotografii istorice, într-o expoziție curatoriată de Iwona El Tanbouli-Jabłońska. Astfel, vei avea ocazia să admiri o serie de imagini ce fac parte din arhiva National Geographic, lucrări ce vor avea în centrul atenției etapele prin care femeile au trecut în ultimul secol.

Expoziția pune accent pe modul în care femeile au reușit să schimbe perspective și să influențeze domenii de activitate de-a lungul ultimului secol și urmărește povești diferite care au avut un rol cheie în istorie.

Trei românce prezente în expoziție

Printre cele 30 de fotografii care vor fi expuse în Main Square-ul din ParkLake se vor regăsi și trei femei din România: Mihaela Noroc - unul dintre cei mai cunoscuți fotografi din lume, Aurora Simionescu - astrofizician român și Florica Topârceanu - prima femeie biolog din România care a studiat viața în Antarctica.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Activități de Paște 2023 în Veranda Mall: vino să vezi ce surprize aduce Iepurașul în acest an! Rugăciuni de dimineață: vorbele și gândurile care îți aduc binecuvântarea în viață Aventura gustului asiatic NOODLZ România a ajuns și în Galați

Expoziția „Femeia: Un secol de schimbare” organizată de National Geographic România și National Geographic Society vine pentru prima dată în România și prezintă fotografii iconice care redau povestea unor femei în viața lor de zi cu zi, speranțele, înțelepciunea și frumusețea acestora fiind capturate în imagini atemporale.

Încă de la înființarea sa în 1888, National Geographic Society a documentat viața de zi cu zi a comunităților din întreaga lume. Această cronică unică în care figurile femeilor se disting clar de-a lungul secolului este o colecție de neegalat de povești și fotografii.

Iwona El Tanbouli-Jabłońska, curator și director artistic al revistei National Geographic din Polonia, a selectat 30 de fotografii care redau, împreună, povești istorice despre femei de naționalități și profesii diverse, care trăiesc în contexte sociale și culturale diferite.

Regina frumuseții din Ierusalim, de Sarit Yishai-Levi, o poveste despre dragoste și iertare în fascinantul Oraș Sfânt Esti HR și vrei să recrutezi mai ușor talente? Află gratuit care sunt secretele atragerii și retenției de personal la „HR 2.0 - Ce îi motivează pe angajați în vremuri de criză” Concert umanitar pentru victimele cutremurului din Turcia

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri