Primele mamici care au beneficiat de campania O sansa tuturor copiilor au primit produse Milupa Nutritie Echilibrata la finalul lunii ianuarie 2010. Reprezentantii Milupa au inmanat produsele, incercand sa le fie sprijin mamicilor in aceasta perioada de criza economica si au discutat cu ele despre importanta nutritiei in primii ani de viata ai bebelusilor.

Primele mamici care au beneficiat de campania “O sansa tuturor copiilor” au primit produse Milupa Nutritie Echilibrata la finalul lunii ianuarie 2010. Reprezentantii Milupa au inmanat produsele, incercand sa le fie sprijin mamicilor in aceasta perioada de criza economica si au discutat cu ele despre importanta nutritiei in primii ani de viata ai bebelusilor.

Campania “O sansa tuturor copiilor” a inceput in octombrie 2009, printr-o prima etapa dedicata identificarii a aproximativ 250 de mamici cu conditii financiare dificile care sa beneficieze de donatiile in produse Milupa, prin care sa le fie asigurata nutritia echilibrata bebelusilor lor pe o perioada de 6 luni.

„Suntem constienti de realitatile prin care trec copiii din Romania. Credem ca fiecare copil are dreptul la o crestere sanatoasa si de aceea vrem sa le ajutam pe mamicile care trec printr-o perioada financiara dificila. Acesta reprezinta un prim pas din demersul nostru de a sprijini cat mai multe mamici in a oferi copiilor lor o nutritie echilibrata”, a declarat Eric van der Hoeven, Director General Milupa Romania.

Primele 233 de mamici cu situatie economica dificila au fost identificate cu sprijinul Fundatiei Inocenti, facandu-se evaluarea cazurilor si stabilindu-se astfel ce produse Milupa sunt adecvate fiecarui copil, in functie de varsta si necesitatile nutritionale ale fiecaruia. In perioada urmatoare acestora li se vor adauga alte 17 mamici.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Primele instituții de învățământ din România cu risc seismic care vor fi reabilitate prin PNRR Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România Andreea Bălan și Andreea Antonescu, mesaje după finala America Express. Artistele au pierdut marele premiu: „Am luptat cot la cot”

Mamicile din programul Milupa “O sansa tuturor copiilor” sunt din Bucuresti, sectoarele 2 si 4 si din alte judete din tara precum: Bistrita Nasaud, Buzau, Constanta si Giurgiu. „Ne bucuram pentru sprijinul oferit de Milupa, deoarece acesta este adresat unor persoane care trec printr-unul din cele mai importante momente din viata lor, si mai ales acum au nevoie de un sprijin care sa-i ajute pe copiii lor sa aiba cel mai bun start in viata si un viitor sanatos. Mamicile si copiii care au intrat in programul Milupa “O sansa tuturor copiilor” provin din familii in dificultate si se bucura de produsele primite”, a declarat doamna Valentina Maghirescu – Director de Dezvoltare Fundatia Inocenti.

Din cele 250 de mamici si copii cu varsta de peste 1 an care vor intra in program, 70 de beneficiari au primit deja produsele pentru prima luna la sediul Acsis – Asociatia pentru o Comunitate Solidara si Interventie Sociala, partenera Fundatiei Inocenti din Bucuresti, iar in perioada urmatoare produsele vor fi distribuite si celorlalte mamici.

4 sfaturi ale specialiştilor pentru îngrijirea tenului femeilor de 30 de ani  Stiluri parentale – tipuri, caracteristici si recomandari Alimentația și somnul sunt aspectele cu cel mai mare impact asupra calității vieții românilor, conform celui mai recent studiu CIPRA

Campania Milupa “O sansa tuturor copiilor” se bucura si de sustinerea doamnei Liana Stanciu, mama si cunoscuta prezentatoare radio si TV, care a imbratisat cauza. Campania “O sansa tuturor copiilor” este dezvoltata pe platforma internationala “Milupa Supporting Life”.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri