Manichiura si pedichiura pot fi facute acasa. Abonamentul la sala il poti inlocui cu alergatul in aer liber o data cu incetarea ninsorii si venirea catorva zile mai calduroase. La coafor nu poti renunta total, dar iti poti alege o tunsoare usor de intretinut care sa necesite mici retusuri o data la doua trei luni. Revistele le poti citi online, iar daca ai o revista pe care vrei neaparat s-o cumperi luna de luna, fa-ti abonament. Este mai ieftin.

Si acum ajungem la haine elegante, la reviste si farduri. Revistele le poti citi online, iar daca ai o revista pe care vrei neaparat s-o cumperi luna de luna, fa-ti abonament (e mai ieftin si te poti bucura de un cadou la fiecare 6 luni).

Raman hainele (cel mai fin detaliu), pe care le poti procura de la outlet si pe care poti invata sa le accesorizezi astfel incat sa nu observe nimeni ca porti aceeasi rochie la 2 petreceri si aceeasi pereche de pantaloni 5 zile la rand. Cumpara-ti in fiecare luna un lucru sau doua care sa se potriveasca cu toate celelalte din garderobe ta si nu uita cel mai important lucru: sa ti se potriveasca tie atat ca nuanta, cat si cu forma corpului. Daca ai hainute pe care nu le mai porti, cheama la tine acasa cele mai bune prietene (insotite de hainele pe care nu le mai poarta) si faceti schimb. Veti fi uimite sa vedeti cate bluze au fost doar un moft si au fost purtate o singura data.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ce măsuri vor lua ministerele pentru a economisi 10 miliarde de euro de la bugetul statului: salariile și angajările la stat, înghețate 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!  

Dupa cum vezi, totul tine de distractie, de modul in care noi acceptam toate aceste schimbari.

Un articol de Anca Ciobanu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri