Vei reusi sa-ti examinezi personalitatea, calitatile si slabiciunile in plan financiar, vei reusi sa afli in ce stadiu de dezvoltare financiara te afli, sa descoperi care sunt cele mai frecvente greseli pe care le faci in privinta administrarii banilor.

Pentru multi dintre noi, planificarea propriului viitor financiar este plina de capcane la fiecare cotitura. Motivul este simplu: atunci cand vine vorba de bani nu suntem intotdeauna rationali. Iata ca acum poti prelua, cu incredere, controlul asupra vietii tale economice. Bert Whitehead, unul dintre cei mai buni consilieri financiari independenti, iti ofera toate informatiile de care ai nevoie pentru a-ti administra averea in mod inteligent, bazandu-te pe cel mai puternic activ – tu insuti.

Abordarea unica a lui Whitehead se concentreaza in special asupra bunurilor imobiliare – lucrurile despre care oamenii cred ca reprezinta investitia lor cea mai de pret.

Autorul iti da exemple concrete pentru a te descurca pe cele mai alunecoase cai. Ce casa iti poti permite? Ar trebui sa achiti ipoteca integral? Cand ar trebui s-o refinantezi? Ce impact au investitiile tale in bunuri imobiliare asupra restului de investitii in actiuni, obligatiuni si bani lichizi?
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Cu ajutorul cartii De ce fac oamenii inteligenti lucruri prostesti cu banii vei gasi calea spre dobandirea libertatii in plan financiar si vei reusi: sa-ti examinezi personalitatea, calitatile si slabiciunile in plan financiar; sa afli in ce stadiu de dezvoltare financiara te afli; sa descoperi care sunt cele mai frecvente greseli pe care le faci in privinta administrarii banilor.

Vei invata, de asemenea, cum si de ce sa respecti cele cinci reguli fundamentale care stau la baza unei vieti sanatoase din punct de vedere financiar – adica sa economisesti destul de mult, sa ai suficiente lichiditati, sa-ti faci o pensie privata, sa-ti cumperi casa potrivita si sa-ti platesti toate datoriile de consum – si cum sa-ti structurezi portofoliul folosind cele trei categorii de active ale alocarii functionale a activelor: activele care produc dobanda, bunurile imobiliare si actiunile.

Termoenergetica oprește furnizarea căldurii în București, în următoarele zile. Ce instituții fac excepție Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Autor: Bert Whitehead
Colectie: The New York Times Bestsellers, Editura House of Guides


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri