21 Ianuarie 2022 publicat în Entertainment 6467 share-uri

Horia Brenciu este un familist convins și cu fiecare ocazie și-a exprimat în mod public iubirea față de soția și de cei patru copii ai săi. Recent, artistul a postat un mesaj emoționant pe Instagram în care a vorbit atât de frumos despre jumătatea sa, Alice Dumitrescu.

Horia Brenciu are o carieră de succes și este mai tot timpul implicat în diverse proiecte de televiziune. Totuși, artistul s-a declarat mereu un familist convins și a demonstrat de-a lungul timpului că rolul de tată i se potrivește mânusă.

Recent, Horia Brenciu a postat o fotografie cu soția sa și i-a declarat public dragostea printr-un mesaj emoționant pe Instagram.

"Fata blondă din dreapta e Alice, partenera mea de viață. Ea mă face să râd, să oftez, să sar în sus de bucurie si tot ea mă pune cu picioarele pe pământ, atunci când mintea mea o ia razna. Impreună creștem 4 copiii, o sumedenie de pisici si cine stie ce ne mai aduce viitorul… Ah, sa nu uit… Azi e ziua ei. La mulți ani, iubita mea!" a scris artistul pe pagina sa de socializare.

A post shared by Horia Brenciu (@horiabrenciu)

Fanii i-au felicitat pe cei doi, iar Mihaela Rădulescu i-a scris lui Horia un mesaj simpatic:

"Ea e Wonderland-ul tau… La multi ani, Alice ! 🍷🙏🤗"

Alice Dumitrescu și Horia Brenciu sunt un cuplu solid de mai bine de 15 ani și împreună au o fetiță Mina, un băiețel adoptat, Toma dar le cresc împreună cu multă dragoste și armonie pe cele două fiice a lui Alice din relația anterioara.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri