21 Ianuarie 2022 publicat în Entertainment 45 share-uri

Veste bună pentru iubitorii de modă! Celebrul lanț de magazine Primark vine și în România în acest an. Află când și unde se va deschide primul magazin al celebrului lanț vestimentar irlandez!

Așteptarea a luat sfârșit și iată că Primark a ajuns și în România! Celebrul lanț de articole vestimentare irlandez va deschide primul magazin la noi în țară la sfârșitul acestui an.

Primark România își va deschide porțile în Park Lake, mall-ul situat în est-ul Capitalei, iar viitorii clienți se vor putea bucura de o gamă variată de haine la prețuri mici, dar și articole de casă și jucării.

"Suntem încântați de progresul planurilor noastre de extindere și de intrarea în premieră pe piața din România unde am rezervat un spațiu deosebit într-un centru comercial popular din estul Bucureștiului. Reacția clienților din regiunea ECE (Centrul și Estul Europei – n.r.) la marca Primark a fost extrem de favorabilă și ne dorim foarte mult să continuăm această extindere. Sperăm ca românii să ne poată trece pragul înainte de sfârșitul acestui an”, a declarat Paul Marchant, directorul executiv al Primark, relatează libertatea.ro.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. PROGRAMUL TOMMY HILFIGER METAVERSE FASHION WEEK SĂRBĂTOREȘTE EXPRIMAREA DE SINE LA NIVEL DIGITAL VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS! THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei

Extinderea magazinelor Primark nu se oprește aici, astfel că compania intenționează să intre și în Slovacia începând de anul viitor.

Primark deține peste 400 de magazine în cele 14 țări unde se află articolele cu eticheta companiei irlandeze.


Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri