20 Ianuarie 2022 publicat în Entertainment 11 share-uri

Gina Pistol este pregătită să revină la kilogramele de dinainte de a rămâne însărcinată și a luat câteva decizii radicale. Partenera de viață a lui Smiley a decis ca în 2022 să se ocupe mai mult de ea, astfel că nu mai vrea să caute scuze și vrea să se apuce serios de o transformare completă.

Gina Pistol și-a dedicat tot timpul micuței sale, iar acum a decis că a venit momentul unei schimbări radicale. Anul 2022 este anul transformării pentru blondină, astfel că și-a anunțat intențiile pe social media și a primit sute de încurajări.

De când a devenit mămică, Gina Pistol se confruntă cu kilogramele în plus, iar acum a decis să se apuce de sport și să respecte cu strictețe o dietă menită să o ajute să ajungă la greutatea dorită. Micuța Josephine i-a captat toată atenția Ginei, astfel că vedeta nu a mai mers la sală și nici nu s-a mai preocupat de ceea ce mănâncă, la fel cum o facea înainte.

Acum că fiica ei și a lui Smiley devine din ce în ce mai independentă, Gina a găsit timp pentru a se putea ocupa și de ea. Vedeta a anunțat pe Instagram că s-a reântors la sala de fitness, dar și că regimul ei alimentar urmează să sufere modificări.

"Azi îi fac o surpriză trupului. Azi mă apuc de sport și dietă", a scris blondina pe pagina ei de socializare.

Gina Pistol s-a confesat urmăritorilor ei de pe Instagram și le-a vorbit despre planurile sale în lupta cu kilogramele în plus.

"Înainte să rămân însărcinată aveam 53 de kilograme. Sport n-am mai făcut de vreo 3 ani. În luna a noua de sarcină îmi arăta cântarul 80 de kilograme. Acum, la 10 luni distanță, atât îmi arată cântarul. Nu sunt în cea mai bună formă și am decis că trebuie să fac ceva. Adevărul este că mă simt muuuult mai bine când fac sport, când mănânc sănătos. Practicarea sportului îmi oferă și un tonus psihic. Am început un program de 12 săptămâni ca să-mi reintru în formă”, a mai scris partenera de viață a lui Smiley.


Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri