20 Ianuarie 2022 publicat în Entertainment 15 share-uri

Anda Adam și Iubitul ei sunt pregătiți să dea lovitura în afaceri. Cei doi își vor deschide în curând un club de fițe în Cluj, iar pregătirile sunt în toi. Cea are a făcut anunțul este chiar artista, care a promis că va fi cel mai spectaculos local din acea zonă a țării.

Anda Adam și-a schimbat complet viața de când se iubește cu afaceristul Yosif Eudor Mohaci. Artista este mai fericită ca niciodată, mai ales că s-a logodit recent, iar în 2022 vrea să dea lovitura cu un club de fițe.

Anda Adam și logodnicul ei au luat decizia de a-și deschide propriul business anul acesta. Cei doi s-au gândit că un club le va aduce profitul mult dorit și s-au pus pe treabă. Viitotul soț al artistei a venit cu ideea ca noul local să fie la Cluj, astfel că pregătirile sunt în toi. Mai mult, blondina este convinsă că noua sa locație va găzdui cele mai spectaculoase petreceri, precum sunt cele din marile orașe ale lumii.

Localul se află în lucrări intense în aceste momente, însă nu mai durează mult până la marea deschidere. Peste puțin timp clubul își va deschide porțile pentru clujenii dornici de distracție, iar Anda Adam a pregătit multe surprize pentru marea inaugurare.

"Ne pregătim să deschidem cel mai tare club din Cluj. Ne aflăm în plin șantier, urmează să se monteze niște lumini, lasere foarte tari.", le-a povestit Anda Adam prietenilor ei virtuali.

Artista și logodnicul ei fac multe drumuri la Cluj în această perioadă pentru a se asigura că totul va ieși conform planului.

Anda Adam a amânat petrecerea de logodnă

Anda Adam a fost cerută de soție anul trecut într-un cadru de vis, în Turcia. Inelul prețios îl ține ascuns, însă diva și-a dorit foarte mult să aibă parte de o petrecere de logodnă.

Din cauza restricțiilor blondina a fost nevoită să amâne evenimentul, însă își dorește cu ardoare să sărbătorească alături de prietenii apropiați.

”A fost anulată cu două zile înainte din cauza restricțiilor. Aveam vreo 70 de invitați, foarte mulți care veneau din Franța. Ne încadram ca și petrecere până în ora 21:00, dar numărul de persoane și faptul că ascultam muzică nu era permis”, a povestit Anda Adam într-o emisiune.


Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri