19 Ianuarie 2022 publicat în Entertainment 6 share-uri

Rona Hartner a învins de două ori cancerul, iar acum privește cu seninătate spre viitor. Boala a învățat-o să fie puternică și să vadă lumea cu alți ochi. Actrița a vorbit despre momentele grele prin care a trecut dar le-a dat și câteva sfaturi celor care trec prin nemiloasa suferință.

Rona Hartner a trecut prin cele mai dificile momente din viața sa atunci când a primit diagnosticul de cancer. Vedeta s-a vindecat, însă la curs timp boala a recidivat. Cu o vointă de fier și cu o iubire nemăsurată pentru viață, actrița a reușit să se vindece complet de nemiloasa boală, iar acum a găsit tăria necesară pentru a vorbi despre momentele cumplite prin care a trecut.

După primul diagnostic de cancer la colon, Rona Hartner nu s-a lăsat doborâtă și a început o adevărată luptă pentru viață. Din păcate, în 2019 boala a recidivat cu o tumură la ficat, dar nici de data aceasta vedeta nu s-a lăsat deznădăjduită.

Rona Hartner nu și-a pierdut niciodată speranța și și-a dorit cu ardoare să se vindece și să trăiască. Talentata actriță a reușit cu multe tratamente dureroase, dar și cu credință în Dumnezeu să răzbească celor mai grele încercări prin care a trecut.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Atunci când nu mai crezi în nimic, îți rămâne o singură variantă: Să crezi în tine! A patra conferință Autentic va avea loc pe 30 mai 2023 3DUTECH dă startul concursurilor naționale de 3D design & printing pentru elevi și profesori. Roboții, principala temă din acest an

Vedeta a trecut de-a lungul ultimilor ani prin mai multe operații, dar și prin tratamente care de care mai dureroase care au ajutat-o să se vindece și să-și întărească credința în Dumnezeu.

"Nu mai este niciun semn că ar mai fi celule canceroase, pot să spun că am fost vindecată. Am fost vindecată, a fost greu, a fost un an foarte greu pentru mine 2019, mi-am revenit în 2020, și în 2021 am fost iar pe scenă. Au fost niște ani foarte grei dar mi-am revenit. Cred că vindecarea e completă." a declarat Rona Hartner pentru ciao.ro

Sursă foto: Facebook

Mai mult, actrița le-a transmis un mesaj de încurajare tuturor celor care se confruntă cu un astfel de diagnostic crunt.

"Îi încurajez pe cei care ezită să facă chimioterapie să o facă totuși, să ia tratamentele pe care doctorii le dau, să nu înceapă cu sucuri de fructe și altele, cancerul e ditai boală.
Să nu le fie teamă nici de cancer nici de nimic, că Dumnezeu decide cât trăim și cum trăim, trebuie să avem credință, să ascultăm și de doctori.", a mai adăugat actrița.

Curățenia de Paște în pădurea Lucianca - o inițiativă Sarantis România împreună cu Let’s Do It România Dicționar de vise: Ce înseamnă când visezi șobolani? Alexandrion Group a premiat tineri sportivi cu performanţe remarcabile la 9 discipline, în cadrul Galei Trofeelor Alexandrion 2023

Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri