Pandemia de Covid-19 nu i-a afectat doar pe oamenii obișnuiți, ci și vedetele au simțit din plin efectele unui an la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Rică Răducanu a vorbit despre perioada grea prin care a trecut, dar a povestit și despre lucrurile care s-au schimbat în viața sa.

Pandemia este pe cale să se sfârșească, însă oamenii nu și-au revenit pe deplin la normal. Nici vedetele nu au fost ocolite de efectele pandemiei, astfel că mai mulți artiști și personalități importante au vorbit despre ultimii doi ani ca fiind o perioadă în care multe lucruri s-au schimbat în viața lor.

Rică Răducanu a vorbit într-o emisiune tv despre tot ce a însemnat pentru el contextul pandemic, dar și despre relațiile de prietenie care s-au schimbat în timp. El a declarat că mulți oameni s-au îndepărtat unii de alții în acești ultimi ani, iar lucrurile nu vor mai fi niciodată așa cum au fost. Mai mult, Rică Răducanu a recunoscut faptul că pandemia a afectat multe persoane, inclusiv pe el și familia lui.

"Nu mă sună nimeni. Mi-e frică să dau telefoane la ce am eu în agendă, să nu zică că am murit. Nu mai e lumea cum era, nu mai ținem legătura de prietenie. Neamurile așa și așa, așa e viața, ne adaptăm.'', a declarat fostul fotbalist al naționalei, în cadrul unei emisiuni TV.

Rică Răducanu, probleme de sănătate

Rică Răducanu a întâmpinat în ultima perioadă mai multe probleme de sănătate, asta după ce durerile resimțite de fotbalist la nivelul genunchiului au fost din ce în ce mai puternice. Medicii au fost nevoiți să îl interneze și să îl opereze de urgență, înainte ca suferința lui să se agraveze.

"Prezintă o insuficiență venoasă mare, cu edeme mari la nivelul membrelor, cu multiple dilatații venoase, varicoase, cu tulburări trofice cutanate, care necesită o intervenție chirurgicală.”, a declarat medicul care a avut grijă de Rică Răducanu pe perioada spitalizării sale.


Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri