18 Ianuarie 2022 publicat în Entertainment 2 share-uri

Andreea Marin a vorbit despre relația sa cu Adrian Brâncoveanu și a povestit ce înseamnă pentru ea maturitatea în cuplu. 

Andreea Marin iubește mai puternic ca niciodată, iar relația actuală cu Adrian Brâncoveanu o împlinește pe toate planurile pe vedetă. Recent, îndrăgita prezentatoare tv a vorbit despre lucrurile care o leagă de partenerul ei de viață, dar și despre maturitatea cu care tratează de această dată lucrurile.

Andreea Marin a fost întrebată cum arată relația perfectă pentru ea, iar vedeta a răspuns fără să stea prea mult pe gânduri.

"Așa cum este relația mea astăzi cu fiica mea și partenerul meu de viață. Nu știi niciodată ce îți rezervă viitorul, pe mine viața asta m-a învățat, din păcate, dar la vârsta maturității de azi și în acest moment mă simt în echilibru, recunoscătoare și fericită, îi mulțumesc lui Dumnezeu, avem cu toții mare nevoie de pace în suflet, înainte de orice altceva."a declarat Andreea Marin, potrivit elle.ro.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale Leagăn pentru toată copilăria
Sursă foto: Facebook

Mai mult, vedeta și partenerul ei de viață au o relație matură, bazată pe principii sănătoase de viață.

"Nu simt nevoia să discut despre intimitatea noastră, dar generic vorbind, un cuplu este echilibrat atunci când cei doi se simt unul pe celălalt și știu când să facă un pas în spate, fiecare la momentul său. Asta reușim noi astăzi și mă bucur mult. Oamenii se pot confrunta cu diverse probleme în viață și pot aduce tensiunea acasă, aceasta este greșeala des întâlnită și e păcat. Dar odată cu trecerea timpului începi să vezi și să înveți.”, a mai povestit Zâna.


Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri