18 Ianuarie 2022 publicat în Entertainment 26 share-uri

Marian Godină a făcut marele anunț pe Facebook și se pare că în acest an va deveni tatic pentru prima oară. El a vorbit și despre sexul bebelușului, dar și cu cine speră se semene viitorul non-născut. Emoționat, dar împlinit, polițistul a împărtășit cu toți prietenii lui virtuali cea mai mare bucurie din viața sa.

Marian Godină este în culmea fericirii, asta pentru că soția sa, Georgiana este însărcinată, iar împreună vor deveni pentru prima oară părinți în acest an. Cunoscutul polițist este extrem de entuziasmat de această perioadă frumoasă prin care trece și abia așteaptă să își țină în brațe primul lui copil.

Mai mult, viitorul tătic i-a anunțat pe prietenii virtuali că va deveni tătic de fetiță, postând și o fotografie amuzantă, într-un cadru roz, pesemne că Marian Godină se pregătește să cumpere rochițe și păpuși. Tot el a declarat că speră ca cea mică se semene cu Georgiana, frumoasa lui parteneră de viață.

"Pentru că suntem prea mulți băieți pe metrul pătrat în ogradă, am vorbit cu barza să ne aducă anul ăsta o fetiță. Pentru că barza nu ne-a răspuns, am vorbit cu bărzoiul și a rezolvat el.", a scris polițistul la postarea de pe social media.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

Internauții s-au bucurat de marea veste, iar postarea lui Marian Godină a strâns peste 37.000 de like-uri. Comentariile cu felicitări au curs cu nemiluita, drept dovadă că Marian Godină are mulți susținători care se bucură alături de el de mărirea familiei.

Printre persoanele care l-au felicitat pe viitorul tătic s-au numărat și Lucian Mândruță și Traian Berbeceanu, care este chiar nașul de cununie al polițistului.


Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri