17 Ianuarie 2022 publicat în Entertainment 18 share-uri

Anca Serea este mămica eroină a showbiz-ului autohton și se poate mândri cu șase copii frumoși și reușiți din toate punctele de vedere. Fiind o familistă convinsă, vedeta a declarat că și-ar mai dori un copil în viitor și a spus exact cu cine ar vrea să semene viitorul posibil bebeluș. Soția lui Adi Sînă are planuri mari pentru 2022 și așteaptă un context prielnic pentru a-și mări familia.

Anca Serea este o femeie cu adevărat împlinită, cu o carieră de succes și o familie frumoasă și numeroasă. Vedeta este mămica eroină a showbiz-ului românesc și are grijă de cei șase copii pe care îi are. Chiar dacă unele zile pot părea mai dificile ca altele, vedeta nu se dă înlături de la a-și duce la bun sfârșit atribuțiile de mamă și se simte binecuvântată atunci când toată familia ei se strânge la masă.

Rolul maternității i se potrivește mânușă soției lui Adi Sînă și pe viitor se mai vede în rolul de proaspătă mămică a unui nou născut. Așadar, prezentatoarea de știri a vorbit și despre acest aspect pe rețelele de socializare și le-a răspuns fanilor la toate curiozitîțile pe care aceștia le-au avut în legătură cu un nou copilaș în familia Ancăi.

Recent, pe contul ei de Instagram, Anca Serea le-a cerut prietenilor ei virtuali să îi adreseze întrebări, dorind să mențină apropiată relația pe care o are cu internauții. Așa cum era de așteptat, una dintre curiozitățile fanilor ei a fost aceea legată de mărirea familiei. Anca Serea a fost întrebată dacă își mai dorește un copil, iar răspunsul vedetei a venit imediat.

"Daaaa! O fetiță exact ca Leah!", a scris soția lui Adi Sînă pe social media.

Sursă foto: Instagram

Vedeta a declarat în repetate rânduri ca și-a dorit dintotdeauna o familie numeroasă, însă problemele de sănătate din prezent o împiedică să rămână însărcinată. Anca Serea suferă de o anemie severă și face mai multe tratamente, printre care și acupunctura.

"Sunt foarte epuizată și obosită. Este un remediu la care am apelat cu cea mai mare încredere la un doctor foarte renumit. Nu mai am anemie. Totul este ok. Analizele ies foarte bine, dar eu nu mă simt bine. Este a treia ședință și deja mă simt mult mai bine. Sunt rezultate nemaipomenite. Eu cred foarte mult în aceste terapii." a declarat soția lui Adi Sînă acum câteva săptămâni.


Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri