Irina Binder, în rolul de Cupidon pe pagina sa de Facebook. Scriitoarea a unit, fără să știe, doi cititori care se pregătesc acum de cununia civilă

14 Ianuarie 2022 publicat în Entertainment 30 share-uri

Poveste de dragoste ca în cărți pe pagina de Facebook a Irinei Binder. Scriitoarea a povestit o întâmplare extrem de draguță și a îmbrăcat, fără să știe, rolul de Cupidon pentru un cititor de 71 de ani din București, care și-a găsit aleasa pe pagina oficială a autoarei, o doamnă de 67 de ani din Iași. Acum, Irina Binder este chemată la cununia celor doi.

Realitatea bate filmul, sau în cazul de față, cărțile. Minunile se întâmplă pe pagina de Facebook a scriitoarei Irina Binder și Universul demonstrează că niciodată nu este prea târziu pentru a-ți găsi jumătatea.

Autoarea celebrei serii Fluturi a scris un mesaj drăguț și emoționant în același timp, pe contul ei de socializare. Scriitoarea a povestit cum, pe pagina ei, s-au cunoscut doi cititori ai cărților ei, iar acum se pregătesc de cununia civilă, unde este și ea invitată.

„Dacă nu aveți o stare de spirit prea bună, atunci vă spun că tocmai am fost invitată la o cununie. Se vor căsători doi cititori, doamna este din Iași și are 67 de ani, iar domnul este din București și are 71 de ani. S-au cunoscut aici, pe pagina mea...

Ambii erau convinși că sunt bătrâni, dar și că își vor încheia călătoria singuri...

Am avut dreptate când am spus că prea târziu este doar la ultima bătaie a inimii...”, a scris Irina Binder pe social media.

Mai mult, autoarea a povestit cum la mijloc a fost mâna destinului, asta pentru că domnul din București nu a vrut inițial să își facă pagină pe conturile de socializare, însă fiica lui a fost cea care a insistat să intre în lumea online-ului.

„Domnul nu a vrut facebook, dar fiica dumnealui i-a făcut cont și l-a învățat să navigheze pe aici. Dar până a învățat cum să comenteze, i-a comentat doamnei, total anapoda, crezând că îmi postează mie comentariul...Aceasta a fost calea ca ei doi să se întâlnească.” a mai scris autoarea.

Acum cei doi cititori de pe pagina scriitoarei se pregătesc să spună „Da” în fața ofițerului de stare civilă. Irina Binder a acceptat cu drag invitația la nuntă și i-a îndemnat pe internauți să renunțe la prejudecăți și la frici pentru că nu se știe niciodată ce lucruri frumoase are viața de pregătit.

„Dar n-ar fi prejudecățile... și fricile!

Este minunat să găsești un suflet compatibil cu tine, un om cu care să conviețuiești, să aveți aceleași valori, să descoperiți împreună partea nouă a lumii și a vieții și lucruri despre care nu știați nimic, să ieșiți din rutină, să aveți curajul să iubiți și să împărțiți, pentru că asta înseamnă, de fapt, conviețuirea: să împarți zilele și nopțile, bucuriile și durerile, temerile, pâinea și ceaiul, să vă sprijiniți sufletele unii pe alții...

Renunțați la frici și la prejudecăți, nu vă mai impuneți bariere, oameni buni. Lăsați lucrurile să se întâmple, suntem datori să încercăm și să sperăm până la sfârșit!” a mai adăugat îndrăgita autoare.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri