13 Ianuarie 2022 publicat în Entertainment 13 share-uri

Simona Gherghe este una dintre cele mai apreciate prezențe feminine de la TV și este iubită de mii de oameni pentru profesionalismul de care a dat dovadă de-a lungul timpului. Vedeta a postat câteva fotografii de la începutul carierei sale în televiziune și le-a mulțumit tuturor celor care au fost și sunt în continuare alături de ea.

Simona Gherghe este una dintre cele mai iubite prezentatoare tv, iar delicatețea și seriozitatea de care a dat dovadă de-a lungul anilor au propulsat-o rapid în inimile telespectatorilor. Vedeta a depănat amintiri prețioase cu prietenii ei virtuali, publicând mai multe fotografii cu ea de-a lungul anilor.

Simona Gherghe se află pe micile ecrane de 19 ani și a rămas fidelă postului care a făcut-o cunoscută, Antena 1. Aici a prezentat știrile, dar și mai multe emisiuni care au depășit adeseori rating-ul pieței.

"Aveam aproape 24 de ani, când am prezentat primul meu jurnal de știri, la Antena 1. Pe 15 aprilie 2002. Acum am 43, iar asta înseamnă că ne cunoaștem de fix 19 ani. 19 ani de Antena 1! Sunt statornică, nu glumă... Mi-ați fost alături la Observator, la Geniali, în toate proiectele speciale, la Acces Direct, iar acum la Mireasă. În septembrie, m-am aventurat la cârma primului meu reality-show. În câteva luni, Mireasă a ajuns lider de piață! Nu am cuvinte să va mulțumesc... Pentru un prezentator și echipa lui e cea mai mare răsplată. Va mulțumesc pentru că mi-ați fost alături, aproape zi de zi, în acești 19 ani. Mă înclin. Sunteți în inima mea!”, a scris prezentatoarea tv pe Instagram.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. NAOS a lansat în România AGE PROTEOM™, serul longevității celulare NAOS a lansat în România AGE PROTEOM™, serul longevității celulare

Îndrăgita vedetă a absolvit Facultatea de Litere din cadrul "Universității Ioan Cuza" din Iași, iar televiziunea a fost dintotdeauna marea sa pasiune.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri