Muzica anilor '80 revine in 2010 in Bucuresti. Alphaville si Bad Boys Blue vor concerta live la Sala Palatului pe data de 28 martie 2010. Bad Boys Blue trezeste multora amintirile primelor iubiri cu You're a Woman, Pretty Young Girl, I Wanna Hear Your Heartbeat si Save Your Love.

Alphaville si Bad Boys Blue vor concerta live la Sala Palatului din Bucuresti, pe data de 28 martie 2010, incepand cu ora 20:00. Alphaville si Bad Boys Blue au dominat European Top 5 timp de doua decenii. Hiturile Alphaville precum Forever Young, Big in Japan si Sounds Like a Melody sunt inca ascultate cu placere la posturile de radio.

Bad Boys Blue trezeste multora amintirile primelor iubiri cu You're a Woman, Pretty Young Girl, I Wanna Hear Your Heartbeat si Save Your Love.

Prin acest eveniment, organizatorii - Asociatia Culturala Teocta si Kompas Events - va propun sa va aventurati in propriile amintiri, mai vechi sau recente, trezite de sonoritatile legendarelor trupe ce confirma perpetua valoare a muzicii de calitate care, chiar si la cea de-a 25-a aniversare, ramane forever
young.

Biletele pot fi cumparate din punctele de vanzare Eventim din librariile Carturesti, magazinele Germanos si Vodafone sau online de pe site-urile eventim.ro, vreaubilet.ro si bilete.ro,www.myticket.ro,www.ticketpoint.ro si in magazinele Diverta cu preturi incepand de la valoarea de 40 RON.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri