1 / 12

Sa razi cu pofta, pana nu mai poti respira!

In ziua de astazi, informatia s-a personalizat, devenind fragmentata. Fiecare dintre noi alegem sa fim conectati la lucruri total diferite fata de cei de langa noi si uneori gasim elemente in comun cu milioane de oameni aflati la mii de kilometri departare. Sunt lucruri care ne plac, ne amuza sau idei pe care le impartsim din aceleasi motive. Facebook-ul faciliteaza captarea celor mai relevante informatii pentru noi insine.

Astfel, paginile de Facebook Fan pot apartine unor institutii sau organizatii, pot fi cluburi virtuale de fani ale vedetelor in voga sau pot fi creatii amuzante ale unor oameni care impartasesc trairi similare in viata. Garbo.ro va face cateva sugestii "delicioase", in materie de utilizare a  retelei de socializare Facebook.

Vrem sa incepem intr-o nota optimista acest clasament cu o pagina Facebook adresata iubitorilor de buna-dispozitie: "Laughing until it hurts and you can't breathe!" . Ei va indeamna sa radeti atat de puternic, pana vi se taie respiratia! Aceasta pagina de Facebook are aproape 3 milioane 500 de fani, iar ei va vor ajuta cu certitudine sa depasiti razand, momente de impas.

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri