Original si unic in toate aspectele vietii si ale personalitatii, Freddie Mercury ne ramane in gand, in amintire, in nevoia de muzica si de drum propriu, chiar dupa 18 ani de cand nu mai e alaturi de noi.

Simona. Are 21 ani si este studenta la masterat la Facultatea de Arte din Bucuresti. Deseneaza de la 6 ani, cand a inceput sa frecventeze cursurile unui club al elevilor, unde si-a dezvoltat talentul in ceea ce inseman arta. A urmat Liceul de Arta din Bacau, in clasa a 11 a luat locul intai la olimpiada judeteana de desen. A terminat facultatea de Arte, sectia foto video iar acum este studenta la master la sectia Grafica. Fotografia este zona pe care vrea sa se axeze si in acest moment ceea ce o impiedica sa profeseze si sa se afirme este lipsa unui aparat foto profesional.

Cornelia. Are 20 de ani, este clasa a 9a la Liceul de Arte din Iasi.

La spectacolul caritabil dedicat lui Freddie Mercury sunt asteptati fanii marelui artist, dar si persoane dispuse sa fie prezente si sa sustina material aceasta cauza.

Costul unui bilet pentru concertul-tribut adus lui Freddie Mercury este de 30 de lei in avans sau 35 de lei in seara concertului, iar biletele pot fi procurate direct de la Hard Rock Café si prin Eventim.ro, in magazinele Germaos, magazinele Vodafone, librariile Carturesti, Sala Palatului si pe www.eventim.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri