Original si unic in toate aspectele vietii si ale personalitatii, Freddie Mercury ne ramane in gand, in amintire, in nevoia de muzica si de drum propriu, chiar dupa 18 ani de cand nu mai e alaturi de noi.

Cand se urca pe scena, multimile il adorau. Cand canta, intreaga lume aplauda. Era suficient un gest, pentru ca milioane de oameni sa il urmeze. Dupa multi, ar fi putut sa fie un mare dictator sau un Casanova al zilelor noastre. Dar el si-a ales drumul propriu. Original si unic in toate aspectele vietii si ale personalitatii, Freddie Mercury ne ramane in gand, in amintire, in nevoia de muzica si de drum propriu, chiar dupa 18 ani, de cand nu mai e alaturi de noi.

Pentru ca ne este dor de el, ne-am propus sa il readucem printre noi, macar ca spirit. Am ales locatia in care sunt cateva obiecte ce i-au apartinut lui Freddie, cea mai potrivita ca stil: Hard Rock Café. Pe 26 noiembrie 2009, la 2 zile dupa comemorarea a 18 ani de la moartea artistului si 4 zile inainte de Ziua Mondiala a luptei anti-HIV va avea loc evenimentul caritabil “Tribute to Remember Freddie Mercury”. "Minunea" se va desfasora in Hard Rock Cafe si va dura 2 ore si 30 de minute.

Printre artistii care si-au confirmat prezenta la eveniment se numara Mandinga, Dan Helciug & Spitalul de Urgenta & Corul Acapella, Trooper. Cortez, trupa Crispus - The Art of Fire, urmand a fi cantate urmatoarele piese: Bohemiam Rapsody, Don’t stop me now, Love of my life , Radio Gaga Miracle, You don’t fool me, I’m going slightly mad, These Are The Days Of Our Lives, Kind of magic, I want To Break free, We Are The Champions, Crazy Little Thing Called love. Printre propunerile muzicale sunt incluse si Melancholy Blues, Under Pressure, Good Oldfashioned Lover Boy.

Dar toate acestea au un scop, in afara de acela de a asculta muzica buna, de a ne aminti de Freddie Mercury, de a ne simti bine impreuna. Pe cand pleca din lumea asta, Freddie privea cu multa seriozitate spre cei care nu au de ales. Asa era si el atunci, rapus de o boala pe care nu o convingi sa te lase in pace nici cu talent, nici cu sarm. Uneori o mai indulcesti cu bani. De aceea, toate fondurile stranse, din vanzarea biletelor, din generozitatea dumneavoastra, se vor indrepta spre 5 cazuri concrete, spre 5 tineri (unii copii) diagnosticati ca fiind seropozitivi. Asa s-au nascut. Acesti tineri au nevoie de un sprijin pentru a reusi sa-si duca educatia si talentul lor mai departe. Fundatia Romanian Angel Appeal ii ajuta sa traiasca, noi incercam sa ii ajutam sa duca vieti mai apropiate de normalitate.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri