Isteria creata in jurul mortii regelui pop naste si mai multa sete pentru tot ceea ce a creat artistul! Astfel s-a nascut si trupa Who's Bad o trupa special fondata pentru a reconstrui intregul brand Michael, singura de altfel recunoscuta de insusi regele pop! Acestia vor sosi la Bucuresti pentru un show ce isi propune a fi de neuitat pentru fanii lui Michael!

Anul care urmeaza este un an plin pentru Who's Bad. Ei au deja programate sute de show-uri in intreaga lume si cu greu au gasit o zi libera pentru a veni in Romania. Ne-au promis insa ca vor da tot ce e mai bun din ei si vor face un show de neuitat pentru toti fanii Michael Jackson!

Special pentru fani, cele mai bune locuri in sala au fost puse in vanzare incepand de vineri, 30 octombrie pana pe data de 5 noiembrie doar pe www.bilete.ro si www.eventim.ro. Preturile acestora pornesc de la 80 de lei si ajung pana la 260 lei, in functie de categorie. Incepand cu data de 6 noiembrie, biletele se vor mai putea gasi si la Sala Palatului, Magazinul Muzica, Magazinele Germanos si Vodafone, Librariile Carturesti si online pe www.blt.ro, www.vreaubilet.ro, www.myticket.ro si www.calendarevenimente.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri