"Religiile Lumii" este o carte care raspunde in mod competent si pertinent nevoii noastre de a intelege religia, cu o abordare complexa, inedita si incitanta ce combina intr-un mod fericit mai multe virtuti.

„Intr-o lume atat de mica si de complexa ca cea a secolului XXI, se face tot mai mult simtita o constientizare larga si crescanda a insemnatatii religiilor si credintelor. Aceasta a fost insotita de o dorinta tot mai mare si, de o nevoie sporita de informatie accesibila si demna de incredere”, sustine Christopher Partridge – expertul in culegerea scrierilor despre religiile lumii. Astfel, Editura Mladinska a readus pe piata de carte „Religiile Lumii”, un instrument de informare si un studiu extrem de util atat profesionistilor, cat si publicului larg, doritor sa se informeze si sa capete o viziune cat mai clara, exacta si cuprinzatoare asupra religiilor, credintelor si practicilor religioase din toate timpurile, dar si din intreaga lume.

Aflata deja la a treia editie, revizuita si adaugita, „Religiile Lumii” este o carte care raspunde in mod competent si pertinent nevoii noastre de a intelege religia, cu o abordare complexa, inedita si incitanta ce combina intr-un mod fericit mai multe virtuti. Poate fi considerata, pe de o parte, un manual elaborat de o echipa internationala de peste 70 de experti cu autoritate recunoscuta in domeniul studiilor religioase (cu o istorie cuprinzatoare, documentata si vie a religiilor si practicilor religioase) si, pe de alta parte, o enciclopedie complexa si in acelasi timp accesibila, care beneficiaza de un bogat material ilustrativ.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023

Cartea a fost conceputa pe modelul unei antologii riguros structurate prin studii aprofundate, referitoare la toate credintele si formele de manifestare ale religiozitatii umane, aparute de-a lungul veacurilor. Considerata a fi un demers stiintific insolit, caracterizat prin profunzime, rigurozitate, obiectivitate, claritate si accesibilitate, „Religiile Lumii” este un bestseller international care a reusit sa evite cu succes atat capcana ariditatii stiintifice, cat si pe aceea a abordarii senzationaliste.

Cu un concept unic, structurat pe 6 domenii esentiale, cartea dedica fiecarei parti o acoperire ce presupune o perspectiva istorica, scrieri sacre, aspecte cheie ale confesiunii in cauza, ceremonii si sarbatori religioase, familie si societate, precum si evolutii in lumea moderna. Toate acestea au rolul ilustrativ, documentar si stimulativ de a ne determina sa consultam si sa reflectam singuri asupra operelor din care au fost extrase.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri