Concursul "Drepturile mele in imagini" se adreseaza tuturor copiilor cu varste cuprinse intre 8 -16 ani, care sunt invitati sa isi dea frau liber imaginatiei si creativitatii si sa surprinda in imagini respectarea sau incalcarea drepturilor lor.

UNICEF Romania organizeaza in perioada 19 octombrie – 15 noiembrie 2009 concursul de fotografii cu tema „Drepturile mele in imagini”. Concursul se adreseaza tuturor copiilor cu varste cuprinse intre 8 -16 ani, care sunt invitati sa isi dea frau liber imaginatiei si creativitatii si sa surprinda in imagini respectarea sau incalcarea drepturilor lor. Modalitatea de participare este simpla: trebuie doar sa inscrie pe site-ul UNICEF pozele realizate, impreuna cu datele lor personale. Formularul de inscriere se gaseste aici.

Fiecare participant are sansa de a castiga unul dintre premiile puse in joc: marele premiu – un aparat foto profesional Olympus plus doua obiective (Olympus E520 Double Zoom Kit), premiul II – o imprimanta foto compacta Canon Selphy CP-760 si premiul III – o rama foto digitala Transcend PF 710. Castigatorii vor fi desemnati in urma jurizarii. Mai multe detalii despre regulament, juriu si premii gasiti pe pagina concursului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Majoritatea femeilor cred că încă nu există egalitate de gen în România

Acest concurs foto este organizat cu ocazia aniversarii a 20 de ani de la semnarea Conventiei ONU cu privire la Drepturile Copilului, care va avea loc pe 20 noiembrie 2009. Fiecare copil are dreptul la o familie, sanatate, educatie, sa fie protejat impotriva violentei. Mai multe informatii despre drepturile copilului puteti afla vizitand pagina de publicatii UNICEF. Toti adultii ar trebui sa constientizeze importanta drepturilor copiilor si sa incurajeze copii sa-si cunoasca drepturile.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri