HISTORY dă startul unui maraton special de programe, reunite sub numele de Toamna Misterelor. „Toamna Misterelor” cuprinde o serie de episoade tematice care vor aduce o lumină nouă asupra unora dintre cele mai mari enigme ale istoriei.

Comunicat de presă

HISTORY transmite începând din 15 septembrie, în fiecare marți și miercuri, de la ora 21:00, o serie de documentare, reunite sub numele de „Toamna Misterelor”, care explorează unele dintre cele mai intrigante mistere ale omenirii.

Astfel, în această toamnă, telespectatorii vor putea descoperi noi dovezi despre existența extratereștrilor pe Pământ, urmărind noi episoade din „Extratereștri Antici” și vor putea porni în căutarea unei comori moderne, prin intermediul unui nou sezon din „Aurul Generalului Yamashita”. De asemenea, publicul va putea urmări episoade speciale din producții remarcabile precum: „Biroul Federal de Investigații Extraterestre”, „Inexplicabil”, „Blestemului Insulei Oak”, „Blestemul Fermei Skinwalker” și „Avioane Militare Ultrasecrete”.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri Unghiile cu efect cromat, tendința primăverii Kaufland România a plantat o pădure egală cu numărul de angajați la Scorțeni, județul Prahova

Astfel, în noul sezon al documentarului  „Aurul Generalului Yamashita”, vânătorul de comori John Casey reia căutarea comorilor de miliarde de dolari, ascunse de generalul japonez Tomoyuki Yamashita, in timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Acesta revine în Filipine cu o nouă echipă și cu tehnologii moderne de scanare care dezvăluie zăcăminte mari de metale pentru a descoperi una dintre cele mai râvnite comori moderne. Totodată vor fi expuse unele dintre cele mai bine păstrate secrete ale Coreei de Nord, alături de noi dezvăluiri despre tunelurile secrete ale lui Hitler, precum și analize elaborate ale profețiilor din „Cartea pierdută a Nostradamus”.

Toamna Misterelor” cuprinde o serie de episoade tematice care vor aduce o lumină nouă asupra unora dintre cele mai mari enigme ale istoriei. De la epoca dinozaurilor, până la Egiptul antic, de la desenele rupestre, până la mărturii și probe aparent inexplicabile până în prezent, fiecare episod din această serie oferă profunzime istorică întrebărilor, speculațiilor, controverselor, relatărilor de primă mână și teoriilor fundamentate create în jurul unora dintre cel mai fascinante mistere ale lumii.

Dezvoltarea armonioasă la copii: ce jocuri sunt potrivite? Ți-a rămas cozonac după sărbători? Nu îl arunca! Uite în ce desert delicios îl poți transforma Rețetă de chec alb. Uite ce minunăție poți să faci cu albușurile rămase

Foto fr si main: By CristiDumi /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri