4 August 2020 publicat în Entertainment 1 share-uri

Cinema în aer liber pe 8 și 9 august la Event Park Snagov!

Comunicat de presă

Cu dor de filme și povești spuse în aer liber pe marele ecran, ediția a 3-a a Caravanei Les Films de Cannes își începe călătoria la cinematograful în aer liber de la Event Park Snagov, în weekend-ul 8-9 august. Caravana Les Films de Cannes à Snagov invită publicul la un weekend cu povești de neratat despre prietenie și fericire cu Matthias et Maxime, de Xavier Dolan și Little Joe, regizat de Jessica Hausner.

Sâmbătă, 8 august, de la ora 21:00 rulează Little Joe, în regia Jessicăi Hausner, un film despre nevoia oamenilor de a fi fericiți. Cum atingi fericirea? Aflăm de la Alice, mamă singură și o foarte dedicată fitogeneticiană, angajată într-o companie specializată în dezvoltarea unor specii noi de plante. Prin inginerie genetică, Alice a conceput o floare purpurie cu totul deosebită, nu doar datorită frumuseții ei, ci și valorii terapeutice. Dacă e ținută la temperatura ideală, hrănită conform instrucțiunilor și dacă i se vorbește constant, planta își face fericit proprietarul. Deși politica internă a companiei o interzice, Alice își ia acasă un exemplar și i-l oferă cadou fiului ei, Joe. O botează împreună „Little Joe”. Dar pe măsură ce crește planta, cresc și suspiciunile lui Alice că noua sa creație nu e chiar atât de inofensivă pe cât o sugerează numele de alint. Little Joe a primit la Cannes Premiul pentru cea mai bună interpretare feminină, acordat actriței Emily Beecham.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Vitality Club dă startul sezonului estival de 1 mai cu evenimentul Grill & Chill TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

Duminică, pe 9 august, de la aceeași oră, rulează un film despre maturizarea la 30 de ani, un portret al unor prieteni ale căror vieți nu vor mai fi la fel după evenimentele petrecute în acea vară. Matthias et Maxime este un film personal al regizorului Xavier Dolan despre un grup de prieteni. Unul este Maxime (interpretat chiar de regizor), ale cărui planuri de carieră au fost zădărnicite de grija pe care a trebuit să i-o acorde mamei sale bolnave (Anne Dorval). După câteva certuri ireconciliabile cu aceasta, Max decide să călătorească în Australia și să-și lase mama în grija mătușii. În același timp, cercul său de prieteni este afectat de plecarea lui Max. Lucrurile se schimbă când sora unuia dintre prietenii grupului, filmează un scurtmetraj și-i convinge pe Matthias și Maxime să fie actorii principali.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri