O combinatie de comedie si film de aventuri despre cele mai recente evolutii ale unui program guvernamental derulat sub acoperire pentru a dresa diverse animale, care sa lucreze ca spioni.

Producatorul Jerry Bruckheimer aduce pe marele ecran primul sau film 3D, “G-Force, Salvatorii Planetei,” o combinatie de comedie si film de aventuri despre cele mai recente evolutii ale unui program guvernamental derulat sub acoperire pentru a dresa diverse animale, care sa lucreze ca spioni. inarmati cu cele mai performante dispozitive de spionaj, niste cobai superinstruiti descopera ca soarta intregii lumi se afla in labutele lor.

Cei care vor deveni “Salvatorii planetei” sunt cobaii Darwin (vocea lui SAM ROCKWELL), liderul echipei, decis sa reuseasca, indiferent care ar fi pretul victoriei; Blaster (vocea lui TRACY MORGAN), un expert in arme revoltator, cu o atitudine hotarata si mare iubitor de chestii extreme; si Juarez (vocea lui PENÉLOPE CRUZ), o profesionista sexy a artelor martiale; alaturi de Mooch, un expert in misiuni de recunoastere, care poate face efectiv “sa se auda musca”, si Speckles (vocea lui NICOLAS CAGE), o specie de cartita cu nasul “in forma de stea”, specialistul in computere si informatica al echipei. In regia lui Hoyt H. Yeatman Jr., maestru al efectelor vizuale premiat cu Oscar, “Salvatorii planetei” isi poarta publicul intr-o cursa de senzatie cu cifra octanica ridicata, demonstrand o data pentru totdeauna ca lumea are nevoie de niste eroi mai mari.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

“E amuzant sa iei filme bazate pe teme familiare, chiar clasice, sa le modifici putin si sa vezi ce iese,” spune Bruckheimer. “Filme cu agenti secreti s-au facut cu mult inainte de James Bond. La fel, se fac de ceva vreme si filme in care animalele vorbesc si au personalitati aparte. Dar nu am mai vazut niciodata pana acum un film despre agenti secreti care intamplator sunt si animale – mai mult decat atat, intr-o combinatie de actiune, animatie si format Digital 3D".

Aceasta combinatie performanta de actiune si animatie generata pe computer include si actori live, intre care Bill Nighy, premiat cu Globul de Aur, in rolul sinistrului industrias Leonard Saber; WILL ARNETT in rolul agentului special Kip Killian, care vrea sa scape de “Salvatorii planetei”, ZACH GALIFIANAKIS ca intemeietor al detasamentului de “Salvatori ai planetei” si figura paterna autoritara, KELLI GARNER in rolul medicului veterinar al echipei.

Ți-a rămas cozonac după sărbători? Nu îl arunca! Uite în ce desert delicios îl poți transforma Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri