Pe 13 octombrie, Vaya con Dios va sustine un concert pe scena Salii Palatului din Bucuresti, spre bucuria fanilor din capitala.

Vaya Con Dios a anuntat, la inceputul lunii, semnarea unui contract cu binecunoscuta casa de discuri Sony. Pe 13 octombrie, Vaya con Dios va sustine un concert pe scena Salii Palatului din Bucuresti, spre bucuria fanilor din capitala. Biletele, la pretul de 80 RON, 100 RON, 140 RON sau 180 RON, in functie de categorie, pot fi achizitionate prin intermediul site-urilor www.ticketpoint.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro, www.eventim.ro, precum si la casa de bilete a Salii Palatului, in reteaua magazinelor Diverta din Bucuresti si din tara si in punctele de vanzare Eventim din reteaua magazinelor Germanos, Vodafone si Carturesti din toata tara.

Vaya con Dios a intrat in familia Sony, alaturi de Beyonce, Britney Spears sau Pink. Trupa belgiana a mai anuntat de asemenea ca urmatorul album este aproape finalizat si ca va fi lansat pe piata la sfarsitul lunii octombrie, cel tarziu inceputul lunii noiembrie. In prezent, piesele de pe album se afla in studiourile Translab din Paris, la masterizat.

Pentru pregatirea acestui album (care nu are inca un titlu) Dani Klein, solista trupei, a petrecut tot timpul neacoperit de concerte, in studiourile Igloo din Belgia. Artista declara ca a fost o munca titanica, mai ales ca albumul urmeaza sa fie primul material in limba franceza. Dani mai spune ca dupa lansarea albumului isi va lua o binemeritata vacanta.

Vaya con Dios este cea mai cunoscuta trupa belgiana. Hit-uri precum What's a Woman, Puerto Rico, sau Neh Na Na Na, se aud constant pe toate posturile de radio; turneele trupei traverseaza globul din Rusia pana in Angola. Belgia a emis in 2008 o serie de timbre postale Vaya con Dios, cu imaginea solistei Dani Klein.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri