Este oare posibil sa fii lenes si totodata sa ai succes?

Este posibil ca cei care vor auzi cuvantul succes sa spuna: pe mine ma intereseaza spiritualitatea asa ca nu o sa-mi pierd timpul cu o carte despre succes. Adevarul este ca si pe mine ma intereseaza spiritualitatea si mai cred ca daca un om care obtine succes in mod cinstit in planul material sau in sport sau in orice domeniu are el succes, isi va folosi calitatile/ abilitatile (de care a dat dovada pentru a obtine respectivul succes) in vederea obtinerii succesului in plan spiritual, va avea sanse mai mari de reusita decat acela care doar spune ca e interesat de spiritualitate, insa nu prea face nimic concret si constant in directia respectiva (in afara faptului de a vorbi despre asta).

Este posibil ca cei ce vor auzi cuvantul lenes sa spuna: eu nu sunt lenes, deci aceasta carte nu este pentru mine (sau eu sunt atat de lenes incat imi e lene sa o cumpar). Cum spuneam mai sus, nu aceasta este esenta cartii. Analogia cu lenesul este folosita doar pentru a scoate in evidenta un mod extrem de eficient de a obtine rezultate fara a calca peste cadavre, ci doar urmarind sa fim constant in rezonanta cu armonia divina.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos

Este evident ca doar citind aceasta carte nu va veti imbogatii, insa daca veti urmari sa puneti in practica in mod constant macar cateva dintre ideile prezentate in carte, sansele dumneavoastra de a atinge succesul in actiunile benefice pe care le realizati vor creste foarte mult.

Autorul urmareste sa ne arate ca modelul actual urmat de cei ce vor sa obtina succes, model care spune ca trebuie sa muncesti foarte mult si sa sacrifici totul (familia, sanatatea, standardele morale, credinta, timpul, prietenii, viata in ultima instanta) pentru a avea succes, este un model total gresit deoarece la aceleasi rezultate se poata ajunge muncind mai putin, fiind mai relaxat si gandind mai mult pentru a descoperi ceea ce este cu adevarat important si necesar pentru noi in acel moment al existentei nostre.

Cei care sunteti lenesi, veti fi incantati sa descoperiti ca nu este nimic in neregula cu voi si sa aflati modul in care va puteti folosi in mod creativ de starea de relaxare pe care o aveti pentru a obtine succese fara a va schimba stilul de viata. Insa cel mai mult veti avea de castigat aceia dintre voi care sunteti activi si care sunteti tot timpul ocupati sa finalizati cate ceva important, cazand astfel in capcana de a nu vedea ca ceea ce este cu adevarat important (viata cu tot ceea ce are ea mai frumos de oferit trece pe langa voi.

Autor: Marc Allen
Editor: Editura Mix
Colectia: Prosperitate si Succes


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri