Autorul ne spune totul despre erotismul artei culinare si ofera 250 retete-fetis senzualitatii indragostitilor.

Gheisele din Japonia, mulatrele din insule, prostituatele sacre din India, bucatarii personali al regilor din Antichitate cultiva, de cinci mii de ani rafinamentele amorului.

Pino Correnti din Sicilia, proprietarul unui restaurant de preparate culinare afrodiziace, a strabatut “acele tari unde dragosteala nu este un pacat” si le-a cercetat istoria, ca sa descopere secretele bucatelor care indeamna la amor.

Autorul ne spune totul despre erotismul artei culinare si ofera 250 retete-fetis senzualitatii indragostitilor.

In acest spirit, Pino Correnti ii invita pe cei alesi sa ia loc alaturi de sirenele inspiratoare, care au vegheat la continutul bucatelor, pentru ca fiecare sa descopere, in complicitatea propice a agapelor, cele o mie si una de resurse ale placerii trupesti.

Aceasta carte zugraveste o vasta panorama a voluptatii culinare, presarata ici si colo cu anecdote ce au darul sa faca lectura mai placuta. Ea prezinta, cu cea mai mare simplitate posibila, doua sute patruzeci de retete detaliate, in scopul de a invita cititorii si cititoarele sa puna mana la treaba, dar in cerc restrans sau in doi, caci nu intentionam sa incitam la orgie. De aceea, retetele sunt, de cele mai multe ori, elaborate pentru doi convivi, uneori pentru patru sau sase, caci Afrodita daruieste cu generozitate favoruri prietenilor complici, care aduc impreuna sacrificii ritului bucatelor botezate afrodiziace.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Bacalaureat 2023. Perioada de înscriere la examen, prelungită cu cinci zile „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Autorului acestei carti ii place sa se prezinte ca un militant al gastronomiei. Ajuns la joviala varsta de saizeci de ani, el conduce cu bucurie, in Catania (Sicilia), destinele localului Fata Morgana, restaurant conceput ca un laborator vesel al vitalismului gurmand.

Editand aceasta carte, editorul si autorul doresc ca ea sa se citeasca asemenea unui roman, in care totul incepe si se sfarseste cu bine, un divertisment elaborat pentru cuplurile dornice sa cultive satisfacerea reciproca a tuturor simturilor si care vor gasi aici o mie de pretexte ca sa si sporeasca placerile.

Autor: Pino Correnti

Traducator: Nicolae Constantinescu

Pro Editura si Tipografie


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri