Nu, nu plagiez cartea cu acelasi titlu, ci vreau sa vorbesc un pic despre ea punctand cateva dintre "lectiile" pe care le-am invatat citind-o.
3. Barbatii nu plang, pentru ca este este un gest tipic feminin. Ar dovedi ca sunt slabi si ca masculi nu au dreptul sa para astfel. Suferinta se interiorizeaza si ii macina mai mult decat pe femei, ii consuma puternic pentru ca nu isi permit sa exteriorizeze, sa rabufneasca.
4. Agresivitatea este o manifestare a nesigurantei masculine. Barbatii agresivi nu reusesc sa gaseasca echilibrul intre dorinta de a fi cu o femeie si teama de a nu se pierde in ea. Contopirea ar putea conduce la diluarea granitelor dintre sexe, barbatul simtindu-se mai putin barbat si fiind nevoit sa restabileasca ordinea prin agresivitate. Un conflict mai mare apare atunci cand barbatul agresiv vede iubirea ca o pierdere de sine in persoana iubita. Cea mai mare fericire si cea mai mare teama contopite in aceeasi relatie. Agresivitatea isi are propriul rol in viata barbatilor, ea trebuie dozata cu grija. Cand agresivitatea nu e prezenta, e posibil ca acel barbat sa indrepte intreaga furie catre sine insusi.
5. Alon Gratch spune ca “daca barbatii ar fi cu adevarat muti, atunci ei ar comunica prin sex.” Viata sexuala este probabil cel mai util instrument pentru cunoasterea unui barbat. E comunica mai usor atunci cand este in pat.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești!

Lectura placuta!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri