Voi incepe sa va povestesc cum s-a facut de am ramas fata batrana prin a confirma un proverb, pe pielea mea si retineti-l. Asta e, e adevarata vorba "Alegi, alegi pana culegi".

De fapt, nici nu conteaza ce a zis autoarea, pentru ca oricum multi vor avea pretentia de a se recunoaste in personajele pozitive. Cele negative sunt inventate, desigur. insa rugamintea marii scriitoare in viata este ca nimeni sa nu se supere pe ea pentru randurile asternute aici. Saraca, nu stia ce face. S-a apucat sa-l spioneze pe domnul Costel, administratorul, si sa se dea cu patinele in Cismigiu, sa cante la pian si sa faca naveta la o scoala cu purici. Sa participe la o inmormantare si sa aprinda lumanari in fata usii vecinului ei, artistul liric. Sa vorbeasca despre viata mamei ei si s-o transforme pe aceasta in fluture. Sa bata cuie in sipci ca sa ridice garduri si sa mearga la vanatoare. Sa urmareasca o biata batrana, pe prispa casei ei darapanate si sa dea lectii de prajit cartofi prin vocea "cabinetului doi". Sa faca mujdei in mijlocul padurii. Sa' Ei, doar n-o sa va povestesc acum tot.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine Laptele se ieftinește. Marii retaileri au fost de acord cu scăderea prețului

Fiind foarte ocupata cu acordarea autografelor, cartea fiind un best seller de Cucuietii din Deal si Cucuietii din Vale, autoarea m-a rugat pe mine sa multumesc in numele ei cititorilor, prietenilor, dusmanilor, criticilor, rudelor, vecinilor care vor da navala sa cumpere unul din cele 567 890 de exemplare tiparite.

Editorul

Autor "Cum s-a facut de-am ramas fata batrana": Carmen Musat-Coman

Carte aparuta la editura Cununi de stele


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri