Cartea Vreau sa slabesc si sa nu ma mai ingras! nu ofera o reteta miraculoasa, ci propune, printre altele, regimuri echilibrate, pe care cititorul le poate personaliza cu usurinta. Lucrarea se adreseaza persoanelor responsabile, care doresc sa se implice personal in propriul proces de recreare a unei siluete zvelte, fara a se multumi sa accepte ca atare tot ceea ce li se propune. Nu este doar o alta carte pe aceeasi tema, pe care o vom citi pentru a o uita apoi pe vreun raft din biblioteca, ci o lucrare extrem de utila zi de zi tuturor celor care au decis sa-si schimbe modul de viata si de alimentatie.

"Homo occidentalis poate fi caraterizat prin tendinta de a manca frenetic orice si mai cu seama ceea ce – la prima vedere – nu-i este catusi de putin util, dar ii ofera o placere efemera. Modul sau de alimentatie este marcat de aceeasi tendinta, fiind prea bogat in grasimi si zaharuri simple, si deci dezechilibrat.

In consecinta, numarul copiilor si al adultilor obezi creste de la an la an. Iar rolul obezitatii in geneza bolilor cardiovasculare, a unor insuficiente respiratorii, a patologiei somnului, a artrozei si a diverselor maladii endocrinologice (diabetul, de exemplu) este deja bine cunoscut. Desi semnalul de alarma a fost tras demult, modul de alimentatie continua sa se deterioreze si, daca nu avem grija, ne vom afla in scurt timp in fata unei veritabile probleme de sanatate publica.

In paralel, canoanele frumusetii la aceasta cumpana a mileniilor impun o silueta zvelta si o imagine dinamica; este deci usor de inteles cat de dificila e reconcilierea acestor doua aspecte ale vietii moderne, si ca nutritia este o ramura a medicinei careia i se prevede un viitor stralucit.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS! Adevărul despre dinții superbi pe care-i afișează Luis Gabriel. Ce spune medicul stomatolog care s-a ocupat de construcția lor  Cazul Ana Morodan mi-a amintit că ar trebui să fim mai atenți la nevoile emoționale ale copiilor, ale elevilor și ale studenților noștri

Numerosi autori au incercat sa gaseasca reteta care sa-i permita individului sa slabeasca si sa ramana suplu chiar si dupa incheierea regimului, insa aceasta tentativa – trebuie s-o spunem – reprezinta un fel de cuadratura a cercului, daca respectivul nu-si schimba obisnuintele si comportamentele alimentare. Adesea insusi modul de viata trebuie modificat, acesta fiind de cele mai multe ori punctul nevralgic si cauza numeroaselor esecuri inregistrate.

Cartea scrisa de Claire Pinson nu ofera o reteta miraculoasa, ci propune, printre altele, regimuri echilibrate, pe care cititorul le poate personaliza cu usurinta. Lucrarea se adreseaza persoanelor responsabile, care doresc sa se implice personal in propriul proces de recreare a unei siluete zvelte, fara a se multumi sa accepte ca atare tot ceea ce li se propune. Nu este doar o alta carte pe aceeasi tema, pe care o vom citi pentru a o uita apoi pe vreun raft din biblioteca, ci o lucrare extrem de utila zi de zi tuturor celor care au decis sa-si schimbe modul de viata si de alimentatie". Dr. Dominique Desdouits, medic specialist in nutritie si dietetica

ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Ritualuri de Luna Nouă: activarea puterii de manifestare, atragerea dragostei și abundenței

Capitolul 1: Vreti sa slabiti, veti slabi!

Capitolul 2: Femeia si greutatea sa: te iubesc, dar eu nu

Capitolul 3: Aflati care sunt nevoile corpului dumneavoastra

Capitolul 4: Stabiliti-va programul de slabire

Capitolul 5: Faza de stabilizare

Capitolul 6: Faceti miscare pentru a slabi

Capitolul 7: Invingeti celulita

Capitolul 8: Aliatii supletei dumneavoastra

Capitolul 9: Regimuri celebre sub lupa

Capitolul 10: Reinvatati sa gatiti

Retete

Autor carte: Claire Pinson

O carte aparuta la editura Teora


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri