Cumva mi-am dorit dintotdeauna sa ajung la Escape Experience, doar ca nu eram constienta de existenta unei astfel de locatii in Bucuresti. Aventura mea a inceput inainte de a ajunge efectiv sa gust din misterele camerei. De cand s-a deschis mi-am dorit foarte mult sa ajung si eram chiar dispusa sa alerg de la aeroport, sa ma vad cu prietenii mei – cei atent selectati- daca nu as fi gresit ora Italiei si avionul meu nu ar fi venit mult prea tarziu…
  • Te inchizi de buna voie, pentru o ora intr-o camera a misterelor, impreuna cu cei mai buni prieteni ai tai, sau cu colegii si ai parte de aventura, buna-dispozitie si sentimente pe care nu le-ai mai simtit niciodata! Cam asta inseamna Escape Experience Room. Conceptul Escape Experience Room Bucharest va incurajeaza sa experimentati distractia si capacitatea de a face fata unor provocari amuzante si inteligente, in cadrul unei echipe.

O participanta la aces joc de echipa care si-a descoperit talente ascunse de detectiv, impartaseste din experienta de a rezolva indicii si de a scapa, precum Alice in Tara Minunilor, dintr-o provocare inedita!

Am asteptat cu nerabdare a doua sansa, care mi-a adus - cel putin in teorie - , inca 2 prieteni curiosi sa isi testeze talentele de detectiv. Ziua cu pricina s-a dovedit a fi 29 august, orele 20 trecute fix. Eram extrem de emotionata, mintea mea facea tot felul de scenarii cu privire la ce voi gasi inauntru, mergand pana in punctual in care incerca sa rezolv puzzle –uri si cuvinte incrucisate in minte. Am simtit nevoia sa mananc ceva inainte pentru linistirea emotiilor din stomac si sa am parte de cateva momente de solitudine in care sa respir. Fiind singura fata, imi era realmente groaza ca voi fi judecata, ca voi ma voi bloca si voi fi considerata proasta, ca nu sunt suficient de buna...

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MAGAZINELE TOMMY JEANS DIN BUCUREȘTI S-AU TRANSFORMAT ÎN HUB-URI CREATIVE PRIN TOMMY JEANS POP-UP EXPERIENCE Împreună în arte și simțiri 15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City

Am reusit sa ajungem cu o intarziere de numai cateva minunte, momente in care am aflat ca trupa noastra de 3 se transformase brusc in una de 2 persoane. Bun, am zis, tot e bine ca nu sunt singura. M-au intampinat in antreu cele 2 zee-zane responsabile pentru siguranta si confortul nostru. Atmosfera era destinsa spre vesela, ceea ce m-a ajutat mult la stapanirea emotiilor si la domolirea fricilor mai exact. Ce mi-a ramas adanc in suflet si simt sa aduc in lumina, a fost accentul pus pe faptul ca e un joc, ca nu trebuie sa demonstrez nimanui nimic. Asa ca impreuna cu partenerul meu de joaca mi-am luat inima in dinti si ne-am sechestrat de buna voie inauntru.

Din momentul in care am intrat, orice sentiment de panica mi-a parasit mintea. Totul era asa de nou, de diferit de orice incercasem pana atunci, ca ma simteam un soi de cuceritoare de lumi noi.

McDonald’s, partener oficial UNTOLD pentru al doilea an consecutiv Zalando și Paco Rabanne lansează o colecție capsulă disponibilă exclusiv pe Zalando Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

M-am lasat cuprinsa de vraja

Sentimentele de farmec si incantare au pus stapanire pe mine, bucuria noutatii, a copilariei m-au vizitat pe rand. Am uitat cu desavarsire de timp – ar fi trebuit sa il dovedim in maxim 60 minute - , de scop si m-am lasat cuprinsa de vraja. De la un indiciu la altul, sunt 12, am experimentat modalitati diferite de a tipa, urla de bucurie si incantare. Unele indicii s-au lasat aduse la lumina in cateva secunde, altele ne-au chinuit pret de zeci de minute.

Am invatat cu ocazia asta sa privesc acelasi lucru din mai multe perspective si sa comunic cu partenerul meu intentiile, dubiile, blocajele, frustarile si bucuriile in aceeasi masura. Ce am remarcat a fost ca diversitatea oamenilor ar creste sansele de a rezolva misterele camerei, noua poate ne-a lipsit un artist. Senzatiile de incantare cu care am ramas dupa aceasta experienta sunt proaspete inca in memorie, si am banuiala ca ar fi datorate faptului ca le-am asociat cu activitati practice. Ce mi-a placut cel mai mult a fost modul in care am reusit sa colaborez cu partenerul de joc, fara de care cu siguranta nu as fi iesit din camera. Ne-am completat surprinzator de bine.

Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 PROGRAMUL TOMMY HILFIGER METAVERSE FASHION WEEK SĂRBĂTOREȘTE EXPRIMAREA DE SINE LA NIVEL DIGITAL

Mi-ar placea sa fie sute astfel de camere si sper ca cei de la Escape Experience sa gaseasca resursele si timpul sa mai cladeasca cateva, pentru ca inspiratie e evident ca au. Incercati macar odata si cred ca va fi dragoste la prima vedere, cu termen fix de o ora.
 

Daca vreti sa traiti la randul vostru o asemenea aventura, gasiti mai multe informatii pe site-ul: Escape-experience.com

Foto fr si main: By Viacheslav Nikolaenko /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri